Aura Countour Palette & Preciuous Nude Eye Palette

Колко е приятно у дома на топличко... Обичам когато се прибера да си направя горещо лате, да запаля ароматна свещ и да се сгуша на дивана с една палавница, която през последните дни преборва мързела и ме посреща на вратата.
Днес успях да се прибера по-рано и побързах да отворя лаптопа и да ви разкажа за два нови продукта на козметичния бранд Aura, които не спирам да нося. 


Всеки сезон очаквам с нетърпение да видя новите лимитирани колекции на Aura и никога не оставам разочарована. Марката се старае постоянно да ни радва с нови продукти, формули, цветове и палитри. 
Бях приятно изненадана когато зърнах контуриращия им сет за лице, защото цветовете в сета са точно това, което бих съчетала в една контурираща палитра. В нея има 4 цвята, като всеки един от тях има своето приложение:
- бананова / ванилова пудра за фиксиране на коректора под очите
- дуохромен хайлайт преливащ се от златисто към розово за подчертаване на скулите
- студен контуриращ цвят 
- бронзър отново в студената гама, подходящ за руж или поставяне точно над контура


От години ползвам контуриращи продукти и при повечето от тях понякога ме дразни това,  че са в по-топлата гама, докато двата по-тъмни нюанса в палитрата са със студени подтонове и са идеалните цветове за естествено контуриране на лицето, без каквито и да било оранжеви отенъци. Текстурата им е по-твърда и не се разпрашават, пигментността им е средна, което ги прави идеални за работа и от начинаещи. Единствената ми забележка или по-скоро предпочитание е банановата/ваниловата пудра да беше по-мека/по-прашлива. 
Палитрата е идеална за дамите със светла кожа, а за притежателките на по-матова кожа има разработена палитра с цвят Dark, която не съм имала възможността да тествам. Освен контуриращата палитра от Aura са ни подготвили и две палитри със сенки. 
Нещото, което ме изненада за дрогериен бранд е, че в палитрата са комбинирани матови сенки и сенки с отблясък, което е рядкост. 
Харесва ми подбора от цветове и съм безвъзвратно влюбена в цветовете: Posh, Dapper и Success.
Голяма част от сенките са със средна покривност и добра трайност поставени над база за сенки. 
Никога не съм си мислела, че ще бъда привлечена от светло кафява сянка с лек оранжев подтон, но ето, че през последната седмица не съм сваляла от очите Posh в комбинация с Black Tie. 
PR SAMPLE!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

1 коментар:

  1. Обожавам контуриращите палитри и контурирането като цяло, а тази изглежда повече от страхотно! Според мен тази тенденция в грима никога няма да излезе от мода :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!