Действа ли Slim Cut ?

Есента ни връхлетя, а с нея дойде време да ви разкажа за опита ми със Slim Cut. Приключих с програмата преди 2 седмици и мисля, че е време да ви споделя резултата. Започнах да пия Slim Cut в началото на месец юли  и ви разказах за първите ми резултати, които бяха чудесни (клик).


При стартирането на предизвикателството започнах да приемам продукта Diet Star (клик) всеки ден. Заедно с това продължих да се придържам към обичайния си режим на хранене – като избягвах тестените, мазните и сладки храни. Два до три пъти в седмицата правих кардио тренировки, а през последната седмица включих тренировки с ластик. Преди всяка тренировка изпивах по едно саше Fat Burner (клик). Вкусът му е много приятен – леко лимонен. Ефектът на Fat Burner по време на тренировка беше осезаем - имах много повече енергия и се потях по-силно от обичайното.
Опитах максимално да увелича приема на вода, като през няколко дни приемах разтворимия дрениращ продукт Drainer Drink (клик) в дните когато не пиех Fat Burner-a.

Макар да подходих леко скептично към продукта, още през първите две седмици видях резултатите, които не останаха не забелязани от хората около мен. Какво по-добро доказателство!

След като приключих с основната част от 30 дневната програма започнах приема на поддържащия продукт Weight Manager (клик). Неговата цел е да задържи постигнатите резултати. През голяма част от месеца докато го пиех бях във ваканция, а след това имах гости у дома, което автоматично значеше, че хранителния ми  и тренировъчен режим отидоха на кино. Признавам си, че ме беше страх да се кача на кантара, но след като събрах смелост се оказа, че не съм качила и грам, което си беше истинско чудо след цялата погълната храна и нулево движение. 


Резултатът, който постигнах след 30 дневната програма е:
- 6 кг.
- 4 см. талия
- 5 см. корем
- 4 см. ханш
- 3 см. бедра


В предния пост получих няколко въпроса, относно как е кожата ми и дали се е отпуснала. Кожата ми е в същото състояние в което е била и преди, което може да се дължи на тренировките или просто на това, че винаги съм била набита дори и с повечко килограми и никога не съм имала проблем с отпусната кожа дори когато съм сваляла повечко килограми.Общите ми впечатления от продуктите са определено положителни. Дори вече си купух още една опаковка от Drainer Drink (клик), която вече преполових и една опаковка от Fat Burner (клик), която срам не срам все още не съм отворила. 


Продуктите са ми предоставено от ПР!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!