Действа ли Slim Cut ? | Temptations By Nina
неделя, 25 септември 2016 г.

Действа ли Slim Cut ?

Есента ни връхлетя, а с нея дойде време да ви разкажа за опита ми със Slim Cut. Приключих с програмата преди 2 седмици и мисля, че е време да ви споделя резултата. Започнах да пия Slim Cut в началото на месец юли  и ви разказах за първите ми резултати, които бяха чудесни (клик).


При стартирането на предизвикателството започнах да приемам продукта Diet Star (клик) всеки ден. Заедно с това продължих да се придържам към обичайния си режим на хранене – като избягвах тестените, мазните и сладки храни. Два до три пъти в седмицата правих кардио тренировки, а през последната седмица включих тренировки с ластик. Преди всяка тренировка изпивах по едно саше Fat Burner (клик). Вкусът му е много приятен – леко лимонен. Ефектът на Fat Burner по време на тренировка беше осезаем - имах много повече енергия и се потях по-силно от обичайното.
Опитах максимално да увелича приема на вода, като през няколко дни приемах разтворимия дрениращ продукт Drainer Drink (клик) в дните когато не пиех Fat Burner-a.

Макар да подходих леко скептично към продукта, още през първите две седмици видях резултатите, които не останаха не забелязани от хората около мен. Какво по-добро доказателство!

След като приключих с основната част от 30 дневната програма започнах приема на поддържащия продукт Weight Manager (клик). Неговата цел е да задържи постигнатите резултати. През голяма част от месеца докато го пиех бях във ваканция, а след това имах гости у дома, което автоматично значеше, че хранителния ми  и тренировъчен режим отидоха на кино. Признавам си, че ме беше страх да се кача на кантара, но след като събрах смелост се оказа, че не съм качила и грам, което си беше истинско чудо след цялата погълната храна и нулево движение. 


Резултатът, който постигнах след 30 дневната програма е:
- 6 кг.
- 4 см. талия
- 5 см. корем
- 4 см. ханш
- 3 см. бедра


В предния пост получих няколко въпроса, относно как е кожата ми и дали се е отпуснала. Кожата ми е в същото състояние в което е била и преди, което може да се дължи на тренировките или просто на това, че винаги съм била набита дори и с повечко килограми и никога не съм имала проблем с отпусната кожа дори когато съм сваляла повечко килограми.



Общите ми впечатления от продуктите са определено положителни. Дори вече си купух още една опаковка от Drainer Drink (клик), която вече преполових и една опаковка от Fat Burner (клик), която срам не срам все още не съм отворила. 


Продуктите са ми предоставено от ПР!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!