Привествам Есента! | Temptations By Nina
сряда, 7 септември 2016 г.

Привествам Есента!

Колкото и да ми се иска безгрижните дни да не свършват идва момент в който вече усещам, че е време да се настроя на работна вълна. Започва да ми липсва офисът, сутрешното кафе и френския кроасан, който похапвам настанена удобно на стола бъбрейки с колежките... разглеждайки мейлове.. подреждайки задачките по приоритет...


Днес се събудих с идеята, че утре искам напълно нова визия с която да привествам Есента. Вече не ме съблазняват розовите устни и нокти. Искам да почувствам дълбокия полъх на есента, да се сгуша в този Oversized шал (клик), който поръчах преди малко. 
През есента обичам да нося по-тъмни наситени червила. Един от любимите ми нюанси е черна череша. Харесах си червилото на Chanel Rouge Allure Velvet Rouge Audace, но докато стигна до магазина реших да потърся червило в подобен цвят сред наличните ми. Открих подобен цвят от Avon - Raisin Graze. Цветът му е дълбок и наситен и крещи " Есента дойде!"
Всеки сезон изисква промяна в дневния и нощния ми ритуал. Тази есен реших да добавя лосиона на *Galenic Aqua Infini, който може да откриете в сайта на www.po-krasivi.bg (клик). Интересното при него е че той се използва преди серума и/или крема. Идеята му е да хидратира в дълбочина кожата, като я подготви за последващата грижа. Откакто използвам серума кожата ми изглежда по-свежа и сивкавият отенък вече го няма. Цената му е много изгодна (36лв) и горещо го препоръчвам.

*Продуктът ми е предоставен от оналайн магазин www.po-krasivi.bg

1 коментар:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!