Morning Routine Part 1

Какъв хубав ден! Навън е слънчево, а и успях да се наспя, което одавна не ми се беше случвало. Денят ми започна с кратко излежаване в леглото, като през това време не докоснах телефона си, което е истинско постижение. Просто си лежах и се любувах на прекрасната сутрин. 


След което се с бодра стъпка се отправих към банята с телефона ми в ръка. Поставих го на рафтчето и пуснах плейлистата Inspiring songs на Alex4ftx в Spotify. 
През последните дни залагам на свежи плодови аромати и душ гелът на *Yves Rocher с аромат на Манго и Колиандър  (клик) е перфектният ми старт за деня. Нужно е минимално количесто за да се разпени и да обвие тялото ми с приятен и свеж аромат без да е прекалено сладникав. Пяната е богата и изключително мека. Истинско удоволствие за сетивата. 
Когато сутрин бързам за работа нямам време да нанасям лосион за тяло, а още по-малко да чакам да попие и залагам на Nivea in Shower (клик). Ползвала съм всички видове и всичките са ми любими, като в момента използвам стягащия с Q10. Лосионът се нанася на мокра кожа под душа след което се отмива и ето, че кожата ми е отново гладка и подхранена ( не като с обикновен лосион за тяло, но въпреки това подхранена). 


Ако случайно имам време вместо Nivea In Shower залагам на серума за тяло на Balea. Серумът е изключително лек и попива за секунди без да се осеща тежко на кожата, а как само ухае... Ароматът се задържа на кожата няколко часа и е истинска наслада за сетивата. С това приключва първата част от сутрешната ми рутина. Скоро очаквайте продължението :) 
А вие как започвате деня?
*PR SAMPLE!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

1 коментар:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!