SNB Boris

Как преживяхте ноща ? При мен беше истински ад! Успях да заспя след 06:30, явно умората  си е казала думата и дори безпокойствието ми, че вятърът ще отвее цялата кооперация ( разбира се, това нямаше как да се случи, но шумовете бяха ужасяващи - все пак живея пред околовръсното и няма други сгради, които да спират ветровете). Щастието нямаше как да е пълно и след около 2 часа Шани се събуди, и настървено ме подбутваше с муцунка да ставам, като накрая включи и опашката си и просто нямаше как да се скрия.  


След бурната ми връзка с Атанас (клик), се запознах с Борис. В Борис ме привлече дълбокият винено-малинов цвят, който създава уют. В студените и дъждовни дни предпочитам ноктите ми да са в червената гама, защото червените нюанси успяват да ми приповдигнат настроението без да нарушавам хармонията на зимните цветове. 
Освен, с цвета си Борис ме привлече и с качеството си да се комбинира лесно с всичките ми тоалети и шалове. И дори комбиниран с по-тъмни нюанси, той се откроява с величието си. 


Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!