Facial Cleanser Micro Grains by Premier Dead Sea

 Последната следа от лятото вече е далечен спомен, загара бива изместен от стандартния за сезона  сивкав тен. Колебливите температурни амплитуди успяват да объркат кожата ни, а студения полъх лесно я изсушава. 


Често през определените сезони ни се налага да сменяме част от бялата си козметиката, защото през различните сезони, нуждите й са по различни. През зимния период на почит са дълбоко подхранващите продукти и почистващите средства с богата формула, която не изсушава допълнително кожата на лицето. Тук на помощ идва тежката артилерия с която първо да премахнем мъртвите клетки на кожата, след което да я подхраним. Един от продуктите без който не можем, но и не ползваме толкова често това са скрабовете, които биват химички и  абразивни. Но те не са за честа употреба. Продуктът, който трябва винаги да ние под ръка е един хубав измиваш гел, а ако е обогатен с микро частици, които да галят кожата ни всекидневно би било чудесно. 


От известно време ползвам почистващия гел с микро гранули на Premier Dead Sea. В него не се съдържа сапун, което го прави много подходящ за всекидневно ползване. Формулата му е обогатена с етерични масла и минерали от мъртво море. Гелът е много нежен и оставя след себе си усещане за мекота. Тексурата му наподобява мехлем и макар странна на първо четене, тя е много приятна и успява да придаде кадифено усещане докато масажирате лицето си с него. 
Справя се перфектно с почистването сутрин, като ако решите да го ползвате за сваляне на грим ще са ви необходими две измивания. Ароматът е лек и сладникав, бих го определила като много приятен. 


След като почистя лицето си  с него, усещам кожата ми копринено мека и подхранена, без следи от изсушаване.
Определено от Premier Dead Sea успяха да ме изненадат с този продукт и ако нямах в шкафчето си оше няколко измиващи продукта бих си го купила отново. Ако паметта не ме лъже, цената на измивашия гел е между 30 и 40 лв. Да, цената му не е никак "friendly", но ако  решите да се поглезите може да се възползвате от 50%  намаление в магазините на Premier Dead Sea в петък - 27.11.2015г. Не са за изпускане и ексфолиращите соли, както и ароматните масла. Преди време бях уцелила тяхна промоция и за сумата 50-60 лв бях купила и двата продукта, при цена на единичен продукт 50-60 лв. 


Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!