September Faves | Temptations By Nina
неделя, 11 октомври 2015 г.

September Faves

Здравейте, 

отдавна не сме си говорили за любимите ми продукти. Доста често прибягвам към добре познатите ми любимци, но понякога обичам да добавям и нови продукти и доста често оставам приятно изненадана. 

Такъв е и случаят с измивашия гел на Premier By Dead Sea* с микрогранули. Получих измиващия гел преди 11 месеца, но реално започнах да го използвам преди месец. Консистенцията му е малко тежка, наподобяваща мехлем, но измива много добре лицето, без да го изсушава и дори прави кожата ми изключително мека. Използвам го предимно сутрин, но ми се е случвало на два пъти да го ползвам с цел да отстраня грима си и очудващо за мен се справи много добре.
Имам още един любимец от марката и това е скрабът за тяло на основата на соли от мъртво море. Отново си закупих продукта преди около 11 месеца и започнах да го използвам наскоро. Скрабът е изключително добър и груб, което е нормално като се има в предвид, че основната му съставка е именно солта. Освен, че ексфолира много добре кожата ми успява и да я подхрани. В съдържанието си има и немалко масла, които  правят кожата ми копринено мека и силно хидратирана. Определено след този скраб не се нуждая от лосион за тяло. 
Наскоро получих от Good Box, розовата вода на Armina Bio. Изключително съм доволна от нея, много е лека, ароматът не е чак толкова натрапчив. Използвам розовата вода вместо тоник и лицето ми много я харесва. 
През последния месец се лутах между два лака, а именно Opi My Vampire Is Buff  и OPI Underneath The Mistletoe. Двата цвята са корено различни, единият е бежов нюд, а другия винено червен с винени частички. 
В последно време изцяло смених стила си на гримиране по простата причина, че нямам достатъчно време сутрин в последствие на което започнах да залагам на кремообразните сенки на Catrice Made To Stay в цвят Copper & Gabbana. Сенките са с античен златен цвят и най-важното, поставени на окото издържат цял ден дори и без база. 
Имах възможността да тествам новата спирала на Avon Big & false Lash* и макар за кратко се превърна в една от  любимите ми спирали. Прави миглите чудесни, придава осезаем обем и дължина, а също така ги прави катранено черни. 

Авие имате ли любим продукт за месец Септември?

*Прoдуктите са ми предоставени от PR!

7 коментара:

  1. Бежовия лак на ОПИ е един път просто, трябва да го издиря <3

    ОтговорИзтриване
  2. Чудя и се още на тази спирала, но розовата вода на Армина Био... ♥ ♥ ♥ и моето лице се разбира прекрасно с нея. Сега е напривършване, но определено мисля да си я купя отново!

    ОтговорИзтриване
  3. И аз много се чудя на кафяво-черния вариант на тази спирала.

    ОтговорИзтриване
  4. O.P.I е наистина страхотна козметика за нокти. Заслужава си да я пробвате.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!