Lierac Magnificence

Както знаем пиенето на вода, хапването на свежи плодове и зеленчуци се отразяват чудесно на кожата ни и макар, че те ни помагат с тежката борба срешу стареенето не са напълно достатъчни и тук на помощ ни идва бялата козметика. 
През миналата година бях поканена на представянето на новата анти ейч линия на Lierac. Новата серия се казва Magnificence, в нея се съдържа комбинацията от цвят на нар и копринено дърво. 

Първоначално започнах да ползвам серума, а в последствие и крема от серията и вече съм убедена в действието на двата продукта, като разбира се комбинацита от двата дава най-явен резултат. 
Lierac Magnificence Serum Rouge е побран в едно много стилно и тежко червено флаконче, което е снабдено с помпа. Помпата успява да изпомпа точното количество нужно за цялото лице. Интересното при серума е, че е със сиропираночервен цвят, който разбира се не оставя червеникави петна по лицето. Серумът попива мигновено в кожата  без да оставя лепнещ филм и подготвя кожата за следващата стъпка. 

След около двуседмично редовно ползване на серума забелязах, че кожата ми изглежда по отпочинала и свежа. 
Lierac Magnificence Gel cе крем предзначен за дамите със смесена кожа. Консистенцията му е лека и въздушна. Нанасянето е много приятно и лесно, попива мигновено и прави кожата копринено мека. 

Ползвам крема заедно със серума и определено ефектът се засили, кожата ми стана много приятна допир, много свежа и някак озарена. Тенът ми се избистри и кожата ми не усещаше жажда.  
Предполагам на всички им е интересн какво е действоето върху първите линии, но за съжаление тук мога само да гадая, защото за мое щастие все още нямам изразени линиики, а и винаги съм вярвала, че трябва да се боря с бръчиците шреди да са се появили, защото след като се появат борбата с тях е по ожесточена. 
Цялата серия има приказан цветен аромат, който гали сетивата. 
Определено тази серия се нарежда сред любимите ми продукти за лице.


Серумът ми е предоставен от PR

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!