Lierac Magnificence | Temptations By Nina
събота, 31 януари 2015 г.

Lierac Magnificence

Както знаем пиенето на вода, хапването на свежи плодове и зеленчуци се отразяват чудесно на кожата ни и макар, че те ни помагат с тежката борба срешу стареенето не са напълно достатъчни и тук на помощ ни идва бялата козметика. 
През миналата година бях поканена на представянето на новата анти ейч линия на Lierac. Новата серия се казва Magnificence, в нея се съдържа комбинацията от цвят на нар и копринено дърво. 

Първоначално започнах да ползвам серума, а в последствие и крема от серията и вече съм убедена в действието на двата продукта, като разбира се комбинацита от двата дава най-явен резултат. 
Lierac Magnificence Serum Rouge е побран в едно много стилно и тежко червено флаконче, което е снабдено с помпа. Помпата успява да изпомпа точното количество нужно за цялото лице. Интересното при серума е, че е със сиропираночервен цвят, който разбира се не оставя червеникави петна по лицето. Серумът попива мигновено в кожата  без да оставя лепнещ филм и подготвя кожата за следващата стъпка. 

След около двуседмично редовно ползване на серума забелязах, че кожата ми изглежда по отпочинала и свежа. 
Lierac Magnificence Gel cе крем предзначен за дамите със смесена кожа. Консистенцията му е лека и въздушна. Нанасянето е много приятно и лесно, попива мигновено и прави кожата копринено мека. 

Ползвам крема заедно със серума и определено ефектът се засили, кожата ми стана много приятна допир, много свежа и някак озарена. Тенът ми се избистри и кожата ми не усещаше жажда.  
Предполагам на всички им е интересн какво е действоето върху първите линии, но за съжаление тук мога само да гадая, защото за мое щастие все още нямам изразени линиики, а и винаги съм вярвала, че трябва да се боря с бръчиците шреди да са се появили, защото след като се появат борбата с тях е по ожесточена. 
Цялата серия има приказан цветен аромат, който гали сетивата. 
Определено тази серия се нарежда сред любимите ми продукти за лице.


Серумът ми е предоставен от PR

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!