China Glaze Spring In My Step

I love pastels, but is so difficult to find the perfect pink shade. 
When i saw swatches of China Glaze Spring In My Step i fall in love and I order it immediately 
China Glaze Spring In My Step  is a perfect pastel pink with peachy undertones. 
It's streaky on the first coat, but second coat was good. 
I love this colour!!!! 

Заявявам, че съм влюбена! Да влюбена съм в China Glaze Spring In My Step
Колкото и нанасянето му да беше непоносимо и дразнещо щом го погледна се размеквам, започват да пърха пеперудки в стомаха ми и забравям за дразгите ни. Нали това е любовта? Трябва да правим леки компромиси за да сме щастливи....
След това словоизлияние мога да кажа, че цветът на China Glaze Spring In My Step  е магичен, като съм с него виждам светът през розови очила. 
China Glaze Spring In My Step е от пролетната колекция City Flourish. От много време си търсих бебешко розов лак, който да е пастелен и ето, че се открихме.
Цветът му е нещо средно между бебешко розово и барби цвят с леки прасковени подтонове. За съжаление в нета не видях снимка, която реално да показва цвета му, включително и моите снимки не са 1 към 1 :( 
На живо цветът е една идея по розов. 
Нанасянето му е КОШМAРНООООО! Напоследък нямам късмет с консистенциите на лаковете. Първият слой беше кошмарен, но при втория, който е по-плътен нещата се оправят. Но щом го зърна забравям тревогите си по нанасянето.


Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

3 коментара:

  1. Прекрасен цвят :) направо те разтапя

    ОтговорИзтриване
  2. Невероятен <33 При Чайна Глейз не ми допадат четките, ама хич. Цветовете им обаче са <33

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!