New Goodies ( BG only) | Temptations By Nina
неделя, 24 ноември 2013 г.

New Goodies ( BG only)

Здравейте момичета,

докато успея да напиша тази публикация, се оказа, че съм купилa още нещица и поради тази причина уводните снимки ще са две. Напоследък съм страшно не организирана и нямам много време за блога за, което съжалявам, но така се получава с препускането м/у работата, университета и някое и друго кафенце/кино с приятелки(свела съм ги до критичния минимум). Но ето днес намерих временце и се залавям с писане :)



Миналата неделя с една приятелка най- неочаквано решихме да влезнем в Лили. Беше късно ( не беше късно, но нали още в 17ч. се стъмва и ми действа леко подтискащо и мрачно) около 19:30ч. ( много късно ха ха ха ). 
Тук е момента да спомена, че нямах нужда от абсолютно нищо, но блогърската ми душица, нямаше как да излезне с празни ръце от магазина. Спрях се на двуфаизния дегримор на Mixa, за който от известно време чувам само суперлативи, дори четох , че го сравняват с двуфазния дегримьор на Lancome , което пък автоматично направи мисията невъзножна да си тръгна с празни ръце. 

Друг продукт от, който нямах нужда беше Home Perfume Sandalwood and Jasmine. За тези, които не знаят аз съм луда на тема аромати! У дома във всяка стая в контаките има парфюми, ароматни свещи... само олио с тръстикови пручици до сега на бях ползвала и си казах, че сега е точния момент за тестване. За съжаление няма как предварително да се усетят ароматите, но рискувах с един от любимите ми аромати, а именно Жасмина и се оказах права страхотен е, въпреки, че не ми се връзва с идеята за уютен аромат през зимата. 

Както знаем зимата вече не чука на вратите ни, а направо се е настанила в скута ни, което означава, че давам зелена светлина на топлите шалчета и така се сдобих с този бял брокатен шапка-шал от H&M, с който ако се увия без проблем мога да отида в Саудитска Арабия без да разберат , че съм чужденка , разира се ако акцента ми не беше толкова кошмарен. 

Не знам дали съм споменавала, но обичам да чета книги, а любимите ми жанрове са хорор, крими, чилит и може би някое ориенталско романче. Но на първо място са кримките и хорорчетата. И така тъй като вече имах възможността да прочета 2 кримки от Дж. Конрат от серията Жаклин ( за съжаление останалите ги няма преведени, а на английски не успях да ги намеря в epub вариант) реших да заложа на нова негова книга - Произход , книжката вече е прочета не е лоша, но кримките му повече ми харесват. В тази насока мога да кажа, че едва чакам да дойде време за зимния базар на книгата в НДК.

Може би вече сте забелязали част от не козметичните ми влеченията, като: шалове, книги, чайове.... 
Което доведе до покупката на два нови чая от ДМ , до сега не бях купувала чайове от ДМ , но ме изкушиха интересните съчетания като драконов плод с лайм и бадеми с канела. 
Сега да се придвижим в по-близкото минало и да се върнем на 23.11.2013г. тоест вчера :) 
Вчера прекарах целия ден с една приятелка с която ви готвим една изненада, но за нея друг път :) Разходихме се в Борисовата градина и накрая решихме да хапнем нещо, но ударихме на камък, обиколихме над 5 заведения и всичко беше пълнооо :( и какво да правим решихме да отидем на кино ( Игрите на глада бяха на ход) . След киното обаче направих фаталната грешка да влезна в Orsay, но тъй като ме мързеше да пробвам дрехи - слава богу! - все пак събирам парички за Сфинкс ( защо са толкова скъпи тези котки пффф вървят от 1000-4000 Euro за екземпляр като цените са според чистотата на характеристиките) но все пак не излезнах с празни ръце или по-точно приятелката ми настоя да взема обичките и пръстенчето - Лоша си Маци!!!

Това беше от мен :) 


5 коментара:

  1. И аз много обичам аромата на жасмин! Пръстенът и обичките са много хубави!
    http://beautylovesbooks.com

    ОтговорИзтриване
  2. Не събирай безумни цифри за животни. Отиди в един от приютите и осинови коте. Така спасяваш живот - животното разбира какво си направила за него и спестяваш безумните суми, за безумни идеи.. :) Моята котка я спасих от една кофа, няма по-благодарно и предано същество от нея.

    ОтговорИзтриване
  3. "Сега да се придвижим в по-близкото минало и да се върнем на 23.12.2013г. тоест вчера :) "
    Утре е Коледа йейййй!!!
    ;)))

    Двуфазния на Мixa го имам - никак не е лош.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!