New Goodies ( BG only)

Здравейте момичета,

докато успея да напиша тази публикация, се оказа, че съм купилa още нещица и поради тази причина уводните снимки ще са две. Напоследък съм страшно не организирана и нямам много време за блога за, което съжалявам, но така се получава с препускането м/у работата, университета и някое и друго кафенце/кино с приятелки(свела съм ги до критичния минимум). Но ето днес намерих временце и се залавям с писане :)Миналата неделя с една приятелка най- неочаквано решихме да влезнем в Лили. Беше късно ( не беше късно, но нали още в 17ч. се стъмва и ми действа леко подтискащо и мрачно) около 19:30ч. ( много късно ха ха ха ). 
Тук е момента да спомена, че нямах нужда от абсолютно нищо, но блогърската ми душица, нямаше как да излезне с празни ръце от магазина. Спрях се на двуфаизния дегримор на Mixa, за който от известно време чувам само суперлативи, дори четох , че го сравняват с двуфазния дегримьор на Lancome , което пък автоматично направи мисията невъзножна да си тръгна с празни ръце. 

Друг продукт от, който нямах нужда беше Home Perfume Sandalwood and Jasmine. За тези, които не знаят аз съм луда на тема аромати! У дома във всяка стая в контаките има парфюми, ароматни свещи... само олио с тръстикови пручици до сега на бях ползвала и си казах, че сега е точния момент за тестване. За съжаление няма как предварително да се усетят ароматите, но рискувах с един от любимите ми аромати, а именно Жасмина и се оказах права страхотен е, въпреки, че не ми се връзва с идеята за уютен аромат през зимата. 

Както знаем зимата вече не чука на вратите ни, а направо се е настанила в скута ни, което означава, че давам зелена светлина на топлите шалчета и така се сдобих с този бял брокатен шапка-шал от H&M, с който ако се увия без проблем мога да отида в Саудитска Арабия без да разберат , че съм чужденка , разира се ако акцента ми не беше толкова кошмарен. 

Не знам дали съм споменавала, но обичам да чета книги, а любимите ми жанрове са хорор, крими, чилит и може би някое ориенталско романче. Но на първо място са кримките и хорорчетата. И така тъй като вече имах възможността да прочета 2 кримки от Дж. Конрат от серията Жаклин ( за съжаление останалите ги няма преведени, а на английски не успях да ги намеря в epub вариант) реших да заложа на нова негова книга - Произход , книжката вече е прочета не е лоша, но кримките му повече ми харесват. В тази насока мога да кажа, че едва чакам да дойде време за зимния базар на книгата в НДК.

Може би вече сте забелязали част от не козметичните ми влеченията, като: шалове, книги, чайове.... 
Което доведе до покупката на два нови чая от ДМ , до сега не бях купувала чайове от ДМ , но ме изкушиха интересните съчетания като драконов плод с лайм и бадеми с канела. 
Сега да се придвижим в по-близкото минало и да се върнем на 23.11.2013г. тоест вчера :) 
Вчера прекарах целия ден с една приятелка с която ви готвим една изненада, но за нея друг път :) Разходихме се в Борисовата градина и накрая решихме да хапнем нещо, но ударихме на камък, обиколихме над 5 заведения и всичко беше пълнооо :( и какво да правим решихме да отидем на кино ( Игрите на глада бяха на ход) . След киното обаче направих фаталната грешка да влезна в Orsay, но тъй като ме мързеше да пробвам дрехи - слава богу! - все пак събирам парички за Сфинкс ( защо са толкова скъпи тези котки пффф вървят от 1000-4000 Euro за екземпляр като цените са според чистотата на характеристиките) но все пак не излезнах с празни ръце или по-точно приятелката ми настоя да взема обичките и пръстенчето - Лоша си Маци!!!

Това беше от мен :) 


Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

5 коментара:

 1. И аз много обичам аромата на жасмин! Пръстенът и обичките са много хубави!
  http://beautylovesbooks.com

  ОтговорИзтриване
 2. Не събирай безумни цифри за животни. Отиди в един от приютите и осинови коте. Така спасяваш живот - животното разбира какво си направила за него и спестяваш безумните суми, за безумни идеи.. :) Моята котка я спасих от една кофа, няма по-благодарно и предано същество от нея.

  ОтговорИзтриване
 3. "Сега да се придвижим в по-близкото минало и да се върнем на 23.12.2013г. тоест вчера :) "
  Утре е Коледа йейййй!!!
  ;)))

  Двуфазния на Мixa го имам - никак не е лош.

  ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!