New Goodies ( BG only) | Temptations By Nina
сряда, 6 ноември 2013 г.

New Goodies ( BG only)

Здравейте момичета, 

миналата седмица беше пълна с козметични изненади, едни очаквани други неочаквани. Бях решила да си дам малко почивка от пазаруването, но разбира се не успях да устоя на изкушенията по магазините. Даже утре ще снимам и таз седмичните ми нови козметични открития.
Но хайде, стига съм ви говорила, а да ви покажа снимките :) 

В интеренет пространството много се говори за корейските козметични продукти и мога да кажа, че съм доста впечатлена от нещата, които съм изпробвала до момента, все пак да не забравяме Азиатския култ към красотата :) И така след много четене реших и аз най-накрая да се сдобия с така известния унищожител на черни точки - The Face Shop New Zealand Volcanic Clay. 
Голяма част от продуктите за премахване на черни точки всъщност преставляват лентички, които се залепят на засегнатите места, но този продукт е под формата на крем, които се намазва на засегнатите места , чака се да изсъхне и се отстранява чрез отлепяне. Вече имах честта да използвам това Корейско чудо на чудесата ;) и мога да кажа, че не е никак лошо, е няма да ви отърве на 100% от черните точки, но ще премахне около 80-90% от тях. 

По рано през изминалата седмици от Таота ми предложиха да ми изпратят няколко лакчета за проба и както предполагате не им отказах, все пак аз ОБОЖАВАМ лаковете. Всъщност цветовете, които получих бяха изненада за мен и определено мога да кажа, че са се справили доста добре с подбирането им. 
Лакът, който ме впечатли най-много е на Manhattan от серията Playboy Super Nails и носи името Superb Sparkle. Впечатли ме с разкошните си брокатени частици, които ще може да видите съвсем скоро ;) 

От серията Lotus Effect получих Ma MaraIs ( Marais), който вече успяхте да видите тук. 

Друг лак, който много ми хареса или по-скоро ми хареса комбинацията от Manhattan M&Playboy Super Nails Glitter Champion и Chen Yu Vernis Glamour 202, която ще ви покажа още тази седмица. 

Ако помните в миналия си подобен пост ви бях показала коректора на Мейбълин, който взимам за втори път и тъй като не бях успяла правилно да преценя цветът му, ми се наложи да си взема още един коректор, който да е една идея по-тъмен и ето, че се спрях на Catrice Re-Touch Light Reflecting Concealer, който в комбинация с горепосочения коректор върши чудеса. Пробвах да го нанеса и самостоятелно , но ефекта на събрал се коректор под очите веднага ме отказа да го ползвам самостоятелно.

Въпреки, че не вярвам в чудеса реших да си взема отново някои антицелулитен лосион и този път се спрях на Eveline Slim Extreme 4D Diamond Serum. Нещото, което не очаквах от него е, че притежава блестящи частици.

Както сте забелязали на първата снимка присъстват и три не козметични продукта. Да, реших да ви покажа, част от продуктите без, които не мога да живея. Не съм кафеманиачка, даже и кафе не пия или поне не истинско, но без Долче Густо Кортато Макиато не мога да живея , а също така и без чайове, като при чайовете вкусовете ми са разнообразни, харесвам черни, зелени, билкови, плодови...

2 коментара:

  1. Забелязах чай Ройбос :))) хах, аз от скоро го пия, обаче ми е доста странен като вкус и го разреждам с прясно мляко :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, малко е странен, но е много полезен :) (както и зеленият чай)

      Изтриване

I Love Your Comments!