Flormar Bronzing powder (face & body)

Hi girls :) 

This is my new bronzing powder from Flormar ;)

 Packaging: 
- This bronzing powder come in  a  bronz plastic case. On the lid Flormar logo and product name is printed. 
Bronzing powder comes with inbuilt mirror, which is of quite a nice size. Packaging is study and elegantProduct: 
- the texture is soft and silk .

Now about the color 
The bronzing powder is a highly pigmented dark bronzer with subtle  shimmer and a silky texture, but in your face this shimmer is invisible.

I love this sproduct  <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>
Price:  14.90lv / 7.50Euro/ 9.40$


Здравейте момичета :)

Време е  и аз да споделя впечатление от новата бронзираща пудра на Флормар :)
която стана хит покрай форума на БГ-мама и по точно главния виновник за този хит е Адри.

Опаковката : 
- Поне в България пудрата не е в допълнителна картонена опаковка. Пудрата идва в пласмасова кръгообразна  кутия в бронзов цвят. Разбира се отгоре е отпечатано логото на марката и името на продукта. След като я отворите кутията ще видите , че под капака има огледало.

Продукта: 
- Първото нещо което ще спомена, че тази бронзираща пудра е огромна - цели 33гр. със сигурност ще Ви стигне за няколко години :) . 
- Консистенцията на бронзанта е кадифена и страшно мекичка.
- Нещото което е също много важно да се спомене е, че тази пудра има аромат, за мен  доста приятен , но ако не харесвате ароматизирани продукти , то това не е вашия бронзър!

 Сега малко за цвета :) 
- Взех си BRO4 това е най-тъмния цвят който се продава в България ( в Турция са около 9). Нещото което много ми допадна в този бронзър е ,че няма оранжев подтон и няма начин да заприличате на морков. Ако сте с повечко тен може да напластявате спокойно без да се страхувате ,че ще заприличате на клоун, цветът седи доста естествен и не се получава брашнян ефект. Замалко да забравя в бронзъра има малки едва видими частички , които поне аз не забелязвам на лицето си.

Сега и един тест, който направих:
 Аз ходя редовно на солариум и до сега почти е нямало продукт, който да изглежда добре след 16 мин. сесия в солариума ( в тази жега), ноооооо този бронзър издържа теста на солариума, че и теста на тролея ( избягвам качването в тролей защото вътре си е истинска сауна)
Така ,че с две ръце гарантирам, че дори и в тази жега бронзъра няма да изчезне или да стане на петна , тоест да заприличате на хищна хиена  :D 

Определено с ръка за сърцето мога да кажа , че харесвам този продукт и се радвам , че си го купих :)
Цената на пудрата е 14:90лв , което спрямо количестовото което получавате си е смешна сума.

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

2 коментара:

  1. Сложих линк към публикацията ти в моята, надявам се нямаш против :)))

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!