Flormar Bronzing powder (face & body) | Temptations By Nina
сряда, 11 юли 2012 г.

Flormar Bronzing powder (face & body)

Hi girls :) 

This is my new bronzing powder from Flormar ;)

 Packaging: 
- This bronzing powder come in  a  bronz plastic case. On the lid Flormar logo and product name is printed. 
Bronzing powder comes with inbuilt mirror, which is of quite a nice size. Packaging is study and elegant



Product: 
- the texture is soft and silk .

Now about the color 
The bronzing powder is a highly pigmented dark bronzer with subtle  shimmer and a silky texture, but in your face this shimmer is invisible.

I love this sproduct  <img style='border: 0; padding:0'  src='http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/8.gif'alt=':X'/>
Price:  14.90lv / 7.50Euro/ 9.40$


Здравейте момичета :)

Време е  и аз да споделя впечатление от новата бронзираща пудра на Флормар :)
която стана хит покрай форума на БГ-мама и по точно главния виновник за този хит е Адри.

Опаковката : 
- Поне в България пудрата не е в допълнителна картонена опаковка. Пудрата идва в пласмасова кръгообразна  кутия в бронзов цвят. Разбира се отгоре е отпечатано логото на марката и името на продукта. След като я отворите кутията ще видите , че под капака има огледало.

Продукта: 
- Първото нещо което ще спомена, че тази бронзираща пудра е огромна - цели 33гр. със сигурност ще Ви стигне за няколко години :) . 
- Консистенцията на бронзанта е кадифена и страшно мекичка.
- Нещото което е също много важно да се спомене е, че тази пудра има аромат, за мен  доста приятен , но ако не харесвате ароматизирани продукти , то това не е вашия бронзър!

 Сега малко за цвета :) 
- Взех си BRO4 това е най-тъмния цвят който се продава в България ( в Турция са около 9). Нещото което много ми допадна в този бронзър е ,че няма оранжев подтон и няма начин да заприличате на морков. Ако сте с повечко тен може да напластявате спокойно без да се страхувате ,че ще заприличате на клоун, цветът седи доста естествен и не се получава брашнян ефект. Замалко да забравя в бронзъра има малки едва видими частички , които поне аз не забелязвам на лицето си.

Сега и един тест, който направих:
 Аз ходя редовно на солариум и до сега почти е нямало продукт, който да изглежда добре след 16 мин. сесия в солариума ( в тази жега), ноооооо този бронзър издържа теста на солариума, че и теста на тролея ( избягвам качването в тролей защото вътре си е истинска сауна)
Така ,че с две ръце гарантирам, че дори и в тази жега бронзъра няма да изчезне или да стане на петна , тоест да заприличате на хищна хиена  :D 

Определено с ръка за сърцето мога да кажа , че харесвам този продукт и се радвам , че си го купих :)
Цената на пудрата е 14:90лв , което спрямо количестовото което получавате си е смешна сума.

2 коментара:

I Love Your Comments!