Слънцезащитен крем Thank You Farmer Sun Essence Spf 50 / PA*** | Temptations By Nina
неделя, 24 април 2022 г.

Слънцезащитен крем Thank You Farmer Sun Essence Spf 50 / PA***

 Здравейте, 

Да ви призная не бях отваряла лаптопа у дома повече от месец, а да не казвам от колко месеци го нося на сервиз, защото определени букви не работят и писането от него е истинско мъчение. 
Но ето, че днес имам малко повечко свободно време и реших да се завърна към едно от любимите ми неща , а именно списването на блога ми. Хип хип ура! А след тази статия, лаптопа заминава спешно в сервиз!

Пролетта дойде и отново се връщам към една много важна тема, която не само , че е актуална през по-топлите месеци, ами си е направо наложителна през цялата година! Но съм сигурна, че и вие понякога я пропускате ( разбира се и аз го правя, но се старая да не е често).
Досетихте ли се каква е темата?
Да, разбира се, ще си говорим за слънцезащитните кремове, като ще пропусна абзаца в който Ви обяснявам, колко е важна тя за кожата ни, защото знам , че сте добре запознати! А и в инстаграм (цък)  профила ми, често Ви спамя на тази тема, което ме подсеща, че в блога съм забравила да пиша за няколко любими слънцезащитни кремове, но ще се поправя много скоро. 




Преди няколко месеца в полезрението ми попадна нова корейска марка ( нова поне за мен) и като любител на козметиката нямаше как да пропусна и да не си закупя няколко продукта на марката, като след изчетени ревюта заложих на два крема, като днес ще Ви разкажа за единия от тях. 

Марката е Thank You Farmer, като тя е основана едва през 2015г.  от  г-н Kyu Woo Nam, който е с над 30 годишен опит в козметичния бранш. 

Слънцезащитният крем Thank You Farmer Sun Project Light Sun Essence Spf 50 / PA*** е обогатен с:

- Алое, което успокоява кожата

- Масло от Инка Инчи, което намалява фините линии

- Вода от Лотос, която засилва устойчивостта на кожата


ОПАКОВКА:

Слънцезащитния крем идва в красива и елегантна продълговата туба, която се вписва перфектно на тоалетката ми. Дизайнът на надписите е изчистен и няма излишни неща, които да дразнят окото. 




ТЕКСТУРА И АРОМАТ:

Текстурата е изключително лека, което е изключително рядко срещана при този тип продукти. Попива в кожата за секунди, като я оставя кадифено мека и много леко ароматизирана. Ароматът е свеж и ненатрапчив. 


ЕФЕКТ:

Веднага след като нанеса крема, той попива в кожата, като я оставя мека и сочна, но не мазно сочна, а някак свежа - "пълна с живот". Финишът е естествен - полуматов. Не отежнява и не омазнява кожата ми. Да съм , честна с вас, това е новата ми любима слънцезащита за лице, толкова фина, толкова приятна, толкова лека, не оставя бели следи по кожата ми, няма го онзи гаден и натрапчив аромат на слънцезащитен крем, чакането с минути да попие в кожата ми, които ми се струват, като цяла вечност, особено ако  бързате сутрин. 
Другият плюс на този крем е, че е перфектната основа за грим, пробвала съм го с различни по консистенция ФДТ- и и никога не съм забелязала да се е получил "кир" ефект, както и под него съм слагала по-леки хидратиращи кремове и по-плътни подхранващи и винаги ефектът е чудесен. 




ЦЕНА: 

45-47лв. за 40ml. Може да се закупи от онлайн магазин Douglas или от онлайн магазин Be Well Store 


СЪСТАВ:

Aqua/Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Butylene Glycol, Octocrylene, Cyclopentasiloxane, Dicaprylyl Carbonate, C20-22 Alkyl Phosphate, C20-22 Alcohols, Silica, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Tromethamine, Polyacrylate Crosspolymer-6, Octyldodecanol, Portulaca Oleracea Extract, Glycine Soja Lipids, Parfum, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Microcrystalline Cellulose, Xanthan Gum, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Polymethacrylate, Echium Plantagineum Seed Oil, Cellulose Gum, Sorbitan Oleate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Helianthus Annuus Seed Oil Unsaponifiables, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Tocopherol, Phenoxyethanol, Nelumbo Nucifera Flower Water, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Althaea Rosea Flower Extract, Linalool, Limonene



Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!