Catrice true skin | Temptations By Nina
събота, 11 септември 2021 г.

Catrice true skin

 Здравейте, 

В момента се чувствам, като първолаче, не знаещо какво да прави и очакващо другите да му подскажат. Някак си през последните години изгубих хъса да пиша в блога, дали поради нямане на достатъчно време, дали поради факта, че промених изцяло ежедневието си ...., но ето ме тук започвам отначало да  търся вдъхновението си и да пълня празното поле с буквички. 

Днес ще си говорим за една нова ( като се замисля, вече стара ) серия на марката Catrice, а именно серията True skin. Закупих си ФДТ веднага след, като излезе на българския пазар, а наскоро се сдобих и с коректора от същата линия. В социалната мрежа отдавна се сипят суперлативи за продуктите, но да Ви призная има няколко нещица, които не харесвам в този ФДТ. 



ОПАКОВКАТА:  

Фон дьо тенът идва в разкошна тежка стъклена опаковка с капачка с така модерния цвят rose gold, също като коректора с единствената разлика, че при коректора капачката е бяла. Отдавна не бях попадала на толкова скъпо изглеждащи опаковки от дрогерийния клас козметика. 



ТЕКСТУРА: 

И двата продукта са с изключително лека, течна и въздушна текстура, което спомага за напластяването на продуктите при необходимост. 



ПОКРИТИЕ, ТРАЙНОСТ: 

Формулата на фон дьо тена позволява безпроблемното му напластяване и по този начин Вие регулирате покритието му, което варира от леко до плътно покритие. При напластяването трябва да имате в предвид, че ако не сте подхранили добре кожата Ви, то има голяма вероятност  да забележите пудрен ефект, Също така макар, че от Catrice обещават, че тази серия има и хидратиращ ефект, то това е нещото, което аз не забелязах и ако кожата Ви е  много суха, то най-вероятно този продукт няма да Ви хареса, финишът е матов. Трайността е другото нещо, което харесвам в този ФДТ, защото издържа цял работен ден, като разбира се ако имате мазни участъци, то там най-бързо ФДТ ще започне да избледнява. Не съм забелязала кожата ми да се омазнява по-малко.  

Още след първото нанасяне на коректора, разбрах, че това е новият ми любим продукт. Чудесен е, не се врязва във фините ми линии, озарява погледа ми, като тушира тъмните ми кръгове ( средно покривен е), трайността му е чудесна и се размазва/блендва, като магия. 



ОБЩИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ: 

ФДТ седи изключително красиво и свежо на лицето, но само ако преди това кожата е добре подхранена, според мен би се харесал на дамите с нормална и смесена кожа. Не съм сигурна как биха се чувствали дамите с мазна кожа, защото е твърде вероятно трайността при тях да не е добра. Коректорът е страхотен и тези от вас, които имат проблем с подпухналите очи и леките кръгове под очите, то това е чудесен продукт за вас. Не е мазен и тежък, както примерно коректорът на It cosmetics. 


ЦЕНА:


ФДТ цвят 20: 10.49 лв предлага се в магазини Лили и ДМ ( клик

Коректор цвят 010: 8.19 лв ( клик



Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!