The Body shop Zesty Lemon | Temptations By Nina
неделя, 19 юли 2020 г.

The Body shop Zesty Lemon

Както винаги в последно време част от плановете ми за деня се провалиха с гръм и трясък, но за сметка на това успях да се наспя. През последните две седмици ми се налагаше дори и през уикенда да ставам в 06:50ч. и днес реших да не си навивам алармата и се случи, каквото се случи, половината ми ден излетя без да съм свършила нищо, но не се оплаквам - наспах се! 


От месец се опитвах да намеря време да Ви разкажа за една лимитирана серия на The body shop, а именно Zesty Lemon. Ох, ароматът е страхотен, силен, събуждаш сетивата и радост за моя нос, който обожава аромата на лимон.
Купих си два от продуктите: душ гела (клик) и ексфолиант за тяло (клик) . В серията присъства и йогурт за тяло, но този тип продукти на The Body Shop не се спогодиха с кожата ми ( прекалено леки са ми) 
Не знам от къде да започна! 


Душ гелът идва в  удобна пластмасова туба и е с няколко идеи по-лек дори леко по-различен аромат спрямо ексфолианта. Освен лимоновата нотка долавям аромат на босилек ( или друга билка). Придава мека и обилна пяна и почиства кожата добре, какво повече да искам от един душ-гел. 
Сега ексфолианта за мен е "must have" продукт! Текстурата е богата, а ароматът е на горчив лимонов , който обгръща кожата Ви. Частиците са средно фини и не дере силно кожата - перфектен е за често ползване. Ескфолиантът е на основата на захар, което го прави една идея по фин. Обожавам да го ползвам след като съм тренирала, защото усещам кожата си почистена в дълбочина. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!