NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER 3 IN 1 CUSHION | Temptations By Nina
неделя, 5 юли 2020 г.

NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER 3 IN 1 CUSHION

Знаете ли коя е любимата ми напитка през този горещ сезон? Може и да Ви изненадам, а може би не, но в тези 30С жеги обожавам да пия ледено студено фрапе или ако съм в настроение за алкохолна напитка да си забъркам мента с прясно мляко. И двете напитки ме освежават и най-важното имат мляко. Да, аз съм от хората, които обожават прясното мляко и колкото и да опитвам да го огранича, всеки  опит завършва с неуспех. 


Знаете, че харесвам голяма част от асортимента на  NIVEA и ми беше много любопитно да видя как са се справили с новото им начинание, а именно да предлагат декоративна козметика, която също така се грижи за кожата. Веднага щом лансираха NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER 3 IN 1 CUSHION  в няколко цвята знаех, че трябва да го притежавам. Да, Ви призная цената му ми се струва висока ( 33 лв). Къшънът се предлага в 3 цвята у нас, като във всичките има лек или силен оранжев подтон. Също така и трите цвята ми се струват тъмнични, особено за жените, които са със светли кожи. 
От NIVEA, обещават , че къшънът ще изравни тена ни, ще подхрани кожата ни, като ни осигури 24 часова хидратация, ще запълни фините линии и ще ни предпази от слънцето ( SPF15). 

ОПАКОВКАТА: NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER 3 IN 1 CUSHION идва в стабилна картонена опаковка, която предпазва продукта от нараняване. Самият продукт идва в обичайната за къшъни пластмасова опаковка с тази разлика, че при NIVEA има стабилно и голямо огледало, както и гъбичка за по-бързо и удобно нанасяне в движение. Течността е напоена в гъбичка, което я предпазва от разливане в чантата Ви. 

ТЕКСТУРА, АРОМАТ: Текстурата е лека и обгръща кожата Ви с типичния аромат на продуктите на NIVEA.


ЦВЯТ: Взех си възможно най-светлия цвят и до преди няколко дни правеше кожата ми с лек оранжев отенък, но вече имам тен и цветът седи по естествено на кожата ми. В този ред на мисли ако кожата Ви е много бяла, то този продукт не би бил подходящ за вас. 

ПОКРИТИЕ, ТРАЙНОСТ: Покритието на NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER 3 IN 1 CUSHION е леко и би могъл да изравни тена Ви само в случай, че нямате силно изразени петна или ярки червени участъци по кожата. Тук искам да отворя голяма скоба, че ако кожата Ви е мазна, то това не е вашият продукт! Моята кожа е нормална с леко омазняване в Т-зоната, но след 20-40 мин навън цялото ми лице е "лъснало" и се налага постоянно да матирам цялата кожа. Трайността му през по-топлите дни не е голяма и лицето попива продукта. 

ОБЩИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ: В  NIVEA HYALURON CELLULAR FILLER 3 IN 1 CUSHION харесвам това, че е лек продукт и не "тежи" на кожата ми. Нюансите са специфични и не на всеки цвят кожа биха паснали добре. Не забелязвам да попълва фините линии и да се грижи за кожата ми по-различно от всеки подобен продукт. Според мен този продукт би бил подходящ за жени със суха кожа. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!