Съблазнителни устни с Laneige Lip sleeping mask | Temptations By Nina
неделя, 23 февруари 2020 г.

Съблазнителни устни с Laneige Lip sleeping mask

Възможно ли е да имаме сочни устни през този мразовит сезон? Не харесвам зимата, не само защото е студено, а защото леденият вятър успява да изсуши и напука устните ми, да зачерви лицето ми и да спука някой капиляр. През този сезон матовите червила бяха табу за мен, но преди година открих маската за устни на Laneige и вече мога да си позволя да ползвам матови червила и не се притеснявам, че устните ми ще се напукат. 


В момента използвам третото бурканче от тази чудодейна терапия, ползвам я като нощна грижа и на сутринта се будя с меки и подхранени устни, които са напълно възстановени от студения вятър. Понякога ползвам маската и като балсам, под червила или самостоятелно нанесена и по-този начин устните ми са защитени от външните условия. 
При нанасяне маската създава защитен филм, който заключва хидратацията, подхранва и лекува напуканите и парещи устни. 
Laneige Lip sleeping mask е обогатена с витамин С ( ах, колко много го обичам този вит. С), хуалуронова киселинa и антиоксиданти, а версията с "берита" съдържа екстракт от горски плодове. 


Опаковката на маската е много сладка, но същевременно се усеща и луксозна, заради тежкия стъклен буркан. Към бурканчето има и шпатула с която нанасяте маската и по този начин не Ви се налага да бъркате с пръсти и да разнасяте бактерии. 
Маската се предлага в 4 варианта: лайм с ябълка, грейпфрут, ванилия и  берита ( горски плодове). 
Купувам маската от изпитани продавачи в Ebay.com, защото там цената е най-бюджетна, иначе може да откриете маската в Sephora и в няколко български онлайн магазина ( клик клик ) 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!