Miss Monica Milk Chocolate | Temptations By Nina
неделя, 8 март 2020 г.

Miss Monica Milk Chocolate

Макар, че денят стартира тъжно ( дъждовно) сега слънчевите лъчи огряват сълзите на облаците и съвсем скоро няма да има и помен за тъжното настроение на баба Марта. Днес станах изключително рано и въпреки, че вече е 11:15ч. успях да свърша страшно много неща и ми остана най-сладкото, а именно да пиша  в блога ми. Ах, колко ми липсва времето когато през уикенда след закуската сядах да подготвям нова статия. 


Опитвам да се сетя откога не сме си "говорили" за декоративна козметика и по-точно за червила - отдавна беше. А и като се замисля отдавна не бях си купувала интересен и нов продукт за устни и най-неочаквано чувството ми на любопитство ме порази и надделя над разума. Борих се много, но накрая се предадох и си купих едно от новите червила на Моника Валериева. Не знам дали знаете, но г-ца Валериева има онлайн магазин за козметика и в него се предлагат предимно изкуствени мигли, които много познати хвалят. Преди около година пусна и хайлайтове, но опаковките толкова им евтинееха и не успяха да ме привлекат, а и снимките в социалните мрежи бяха много обработени. Но след като пусна на пазара линия с червила, преглътнах опаковката и се сдобих с един прекрасен цвят, който се казва Milk Chocolate (клик). Наистина прекрасен цвят, който за съжаление въобще не седи добре на медно-оранжевата ми коса. 


Опаковката: 
Не мога да отрека, че Моника Валериева се е постарала с хартиената опаковка на червилото, направена е от хубав картон, интересен дизайн и логото е с много приятен ( за мен любим) шрифт. 
Гилзата се усеща безумно евтино и лично на мен въобше не ми допада.. прилича ми на червило купено от магазин за един лев. Не знам каква е причината да изберат точно такава гилза? Може би не са искали да оскъпят червилата с по-луксозна гилза..... 


Текстура, аромат и усещане:  
Тук ще Ви изненадам, но съм много впечатлена от текстурата, червилото се нанася като"масло" на устните, не се впива в линиите и не се усеща "тежко". Изтрива се равномерно без да прави линия във вътрешната част на устните и няма никакъв аромат. 
Червилото  придава много приятен сочен ефект, в никакъв случай не е вулгарният "мокър". Знам, че един от важните въпроси е: Колко е трайно червилото? Тук ще Ви разочаровам, защото трайността е индивидуална ( ако не говорим за матово бетониращите червила). Трайността зависи от много неша, като например: колко говорите, колко течности поглъщате, какво и колко често хапвате, дали червилото е на база "тинт" и т.н. За мен трайността е задоволителна. 
Тъй като в интернет мрежата се обсъжда, че червилата са от Алиекспрес, доколкото виждам производството наистина е в Китай. Не бих могла да кажа, че се усещат като евтини китайски червила. Казвам го от опит спрямо червилата, които ми бяха изпратени преди година от китайския сайт Born pretty, които след една проба не пожелах повече да сложа на устните ми. На опаковката има съдържание на червилото, което ще видите в края на статията, тъй, като не видях да е публикувано в онлайн магазина. 


Забележка: 
Много бих се радвала ако червилото беше с хидратиращ и/или подхранващ ефект. 

Състав: Polybutene, octyldodecanol, coco-caprylate/caprate, polyethylene, diisostearyl malate, isononyl isononanote, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, dicalcium phosphate, hydrogenated polydecene, cera microcristallina/microcrystalline wax/cire, microcrystalline, hydrogenate styrene/isoprenec copolymer, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydro-cinnamate, ethyl vanillin, tocopherol, silicia, iron oxides brown lake









Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!