Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara | Temptations By Nina
събота, 8 февруари 2020 г.

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara

Знаете колко обичам уикендите, но през последната година не са ми достатъчни, програмата ми е толкова натоварена, че рядко имам време да седна да пиша в блога. Сутринта станах рано ( 08:45часа), измих си косата, направих си закуска ( и чак сега сядам да пия кафе - часът е 17:52ч), направих снимки за 3 поста и заснех едно видео на тема козметичното ми кошче. После трябваше да почистя, отидох набързо до фитнеса, след което до супермаркета и ето ме вече у дома и имам цели два часа преди приятеля ми да дойде и да се заеме с вечерята, което означава, че сядам да пиша. 


Преглеждайки блога ми видях, че през 2012година е била последната ми публикация в която сме си говорили за спирали и днес отново ще отворя тази тема. Бях споделила с една приятелка, че съм отворила последната ми спирала от запасите и тя реши да ме изненада с новата спирала на Maybelline The Falsies Lash Lift.


Спиралата обещава да придаде ефект на изкуствени мигли и наистина върху миглите на моята приятелка тази спирала седи разкошно. Тя е с изключително дълги и плътни мигли и с тази спирала постига ефектът на изкуствени мигли, но реалността при мен е много по-различна. Моите мигли са руси, къси и тънки и ефектът, които получавам са просто по-тъмни мигли и за съжаление нищо повече. 
Спиралата не слепва миглите, не зацапва дори след интензивните ми тренировки и се сваля изключително лесно. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!