Осмеляваш ли се? | Temptations By Nina
неделя, 29 октомври 2017 г.

Осмеляваш ли се?

Осмелявате ли се да експериментирате с външния си вид?
Както знаете през годините съм експериментирала безброй пъти с цвета на косата ми и не се страхувам от ярките тонове. Затова много се зарадвах на новите шантави цветове на боите  на Schwarzkopf от линията Live Lighter Twist*


Дистрибуторите на марката ме бяха изненадали с цвят 101 Cool Rose, който е много красив, но за съжаление косата ми не бе достатъчно светла за да мога да получа резултатът показах на снимката. Боите от тази линия са предназначени за блондинки, които желая косата им да придобие съответния отенък. 

Но майка ми, която точно тогава ми беше на гости е с руса коса и сама пожела да я боядисам с този лек розов отенък. Преди да престъпя към боядисването си поговорих с нея ( все пак е на години) дали наистина иска да я боядисам с тази боя, защото косата й ще придобие розов отенък. След разговора тя категорично ми заяви, че никога не е си правила косата с подобен цвят и би желала да се види с този отенък, а и тайно се надяваше този цвят да покрие по-добре бялата й коса.  След като се разбрахме остана лесната част и запретнах ръкави и се заех с боядисването.
Цветът на косата й не беше 100% равномерен, което освен на силно побеляващаa й коса се дължеше и на това, че се боядисва сама и самият цвят не се нанесе 100% равномерно. Отпред косата й е 100% бяла, а корените и бяха на 80% бели  и в тези участъци розовия отенък беше по-ярък. След като изсушихме косата се изненадах колко й отива този цвят, придаваше и свеж вид и някак омекотяваше бръчките й . Самата тя дотолкова се влюби в резултата, че преди да замине сама си купи същата боя, но беше объркала цвета и се оказа, че си е взела 103 Blush. Разбира се боядисах я с него преди да замине. Цветът се оказа по-ярък, но много по-топъл и най-важното прикри бялата й коса. 

Нещото, което ме изненада е, че отенъкът не се отми след 2- 3 измивания, което си е постижение за тези цветове.


*PR SAMPLE

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!