По-свежи с Lierac Hydragenist | Temptations By Nina
събота, 5 август 2017 г.

По-свежи с Lierac Hydragenist

През лятото кожата ни е изложена на различни вредни влияния, започвайки от слънчевите лъчи, сухият въздух, вятърът... Обичам да се гримирам, но когато термометъра показва 30С+ ентусиазмът ми за гримиране рязко спада. Само като си представя колко е топло навън и колко по-топло ще ми бъде когато сложа грим на секундата се отказвам от тежките и плътни текстури. Освен , че сменям декоративната козметика, също така сменят и бялата грижа. Както при грима и тук гледам да използвам леки и гелообразни текстури, които няма да запушат порите ми. 


Като всяка жена и аз искам да изглеждам свежа, да елиминирам сивкавия тен на лицето ми. За да постигна това се опитвам да пия колкото се може повече вода. Водата е източник на младост, свежест, тя хидратира организма ни от вътре и от вън. Пиенето на повечко вода подобрява текструрата на кожата, но освен на нея се осланям и на дълбо хидратиращи продукти с по-леки текстури за кожата на лицето ми. 
Може би сте забелязали тенденцията, че почти всяка година през пролетта големите марки излизат на пазара с нови или обновени  хидратиращи продукти за кожата на лицето ни. 
Тази година от Liеrac ни зарадваха с новата си дълбоко хидратираша серия Hydragenist. Интересното при продуктите от тази серия е че комбинират действието на чист кислород, хуалуронова киселина и витамини, които интензивно хидратират кожата ни. 


От няколко месеца използвам Lierac Hydragenist Gel крем за лице, предназначен за нормална към комбинирана кожа. Текстурата на крема е изключително лека и нанесена на лицето ми попива за секунди, като след себе си оставя много деликатен ароматен воал. Не омазнява кожата, а напротив дори забелязвам лек матиращ ефект, който не е много дълготраен имайки в предвид големите жеги навън. След няколко месечно използване много да твърдя, че кожата ми изглежда много по- свежа, чувствам я  по- хидратирана и  по-плътна. Единствения недостатък, който откривам е че до няколко дни кремът ми ще свърши. 


PR SAMPLE!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!