Invest in your skin | Temptations By Nina
неделя, 13 август 2017 г.

Invest in your skin

"Invest in your skin. It's going to represent you for a very long time."

 През лятото предпочитам да наблягам на хидратирането на кожата ми. Нанасям само силно хидратиращи козметични продукти сутрин и вечер за да съм сигурна, че кожата ми се е възстановила от парещите слънчеви лъчи, сухия вятър...


В предния ми пост видяхте че залагам на Lierac Hydragenist, но освен него обичам да добавям и още хидратиращи продукти. 
А ето и моите тайни за свежа и хидратирана кожа. 
От 10 дни използвам иновативната ампула на Nivea* за грижа за лицето с хуалуронова киселина, която омекотява и съживява кожата. Интензивната формула ускорява процеса на обновяване на клетките, като успява да подпомогне задържането на вода в тях
Харесва ми, че ампулата на Nivea успява да подпомогне хидратирането на кожата ми. Важно е да спомена, че при по-сухи и силно дехидратирани кожи ефектът може и да не е така осезаем. 


Освен на ампулата на Nivea, залагам и на така добре познатите Ви Sheet маски. Любимите са ми на Amway* и Chamos
Sheet маските на Amway са много  по-силно концентрирани и е необходимо много по-рядкото им използване за да се усети пълния им ефект върху кожата. От друга страна маските на Chamos са по-бюджетният им еквивалент, но трябва да се използват много по-често за да бъде по осезаем ефекта от тях. 


В продължение на 14 дни всяка вечер преди да нанеса нощната ми грижа, поставях за 20-30 мин. sheet  маска. Резултатът с всеки изминал ден беше по-забележим. Кожата ми получаваше необходимата доза хидратация и все по-често харесвах отражението си в огледалото без грим. Кожата ми е плътна, свежа, хидратирана и "блести" от здраве. 


Последната ми тайна, всъщност не е тайна, а нещо което Ви повтарям постоянно :) Пийте повече вода, хапвайте повечко плодове и сурови зеленчуци. 

Хубав ден, 
Нина

*PR SAMPLE

1 коментар:

  1. Вчера започнах да ползвам ампулката на Nivea (аз съм със суха кожа) и чувството след това е доста приятно. Кожата стана доста мека и се усеща хидратирана на местата където сложих. Ще видим по-нататък как ще е. Твоята кожа изглежда прекрасно!

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!