Какво ново по магазините у нас | Temptations By Nina
неделя, 23 октомври 2016 г.

Какво ново по магазините у нас

Новият сезон ни дава повод да обновим гардероба си, но защо да се ограничаваме само до него! През всеки сезон марките лансират нови колекции или добавят по-няколко нови нюанса към настоящия си асортимент. 
Днес искам да ви покажа една малка част от новия асортимент на Aura Cosmetics, Revlon, Avon и L'oreal Paris.  


Матовите устни са хит през последните няколко години и все повече компании излизат на пазара с матови червила. Към днешна дата можем да се радваме на различни текстури и финиши, който правят устните ни матови. Oт Revlon решиха да ни зарадват с новите си течни червила от серията *Ultra HD Matte Lipcolor. Серията съдържа седем прекрасни цвята с лек аромат на ваниилия и още нещо, което не мога да определя. Текстурата им е много финна и обгръща устните с кадифено усещане, което елиминира изсушаването на устните. Завършекът им не е матов, а по-скоро полуматов или по-точно кадифен, като този ефект се получава след като червилото изсъхне на устните, което се случва след около 15-20 мин. 


Червилата от тази серия са изключително пигментирани и комфортни за носене и преди нанасянето им не е небходимо да поставям балсам. Знам, че веднага ще ме питате дали са трайни. Опитвам се да не коментирам трайността на подобен тип продукти, защото тя зависи много от начина ни живот през деня в който носим даденото червило. Колкото повече хапване и пием, толкова по-бързо ще изтрием червилото си. Цветовете на които се спрях са: Devotion (600) и Passion (635).  Към момента Revlon Ultra HD Matte Lipcolor са намалени с 25% в онлайн магазин Бонжур - клик 


Не е тайна колко много харесвам продуктите на *Aura. Харесвам ги защото предлагат качествени продукти на достъпни цени и не на последно място продуктовият им асортимент постоянно нараства. През есента Aura добавиха 4 нови нюанса моливи за устни и 5 нови нюанса моливи за очи. 


Новите нюанси при моливите за устни са повлияни от есента и всеки един от тях носи дълбчината на този така красив сезон. От всичките 4 цвята, които получих успях да откроя един, който се превърна в любимото ми "червило", разбира се и другите харесвам, но някак точно този цвят пасва перфектно с новата ми визия и ако можех щях дори да спя с него. Новите нюанси може да откриете под номера: 58, 59, 60 и 61


Пигментността им е отлична, което ги прави идеални за ползване като червила. Единствената ми забележка е че някои от цветовете са малко по-твърди, но това лесно можем да променим, като преди да нанесем молива поставим балсам на устните. Като фаворит при мен се открои номер 60, който е с наситен черешово- вишнев цвят или както аз го наричам черна череша, която е с много лек лилавеникъв отенък, друг подобен цвят само, че в по-кафеникаво червената гама е номер 59. Новите нюанси може да откриете в магазин Лили. 
Моливите за очи *Aura Xpress Yourself отнова са с отлична пигментация и писецът им е сравнително мек, което ги прави много уобни за нанасяне. Трайността им зависи от зоната в която сте ги нанесли. Във водната линия са по-нетрайни, отколкото нанесени на самия клепач. Новите нюанси са: 605, 606, 607, 608 и 609. Моливите с номера 605, 606, 607 и 609 са с металически блясък. Формулата им е базирана на натурални восъци, ектракт от маслина и жожоба. Aura Xpress Yourself може да откриете в онлайн магазин Ивис (клик) и Лили. Преди няколко месеца L'oreal Paris лансираха нова линия с маски на основата на глина. Чаках с нетърпение появата им на български пазар. Вече позагубила надежда изведньж на вратата ми почука куриер носещ това съкровише. На пазара се предлагат 3 вида глинени маски, който могат да се ползват по отделно или да се комбнират в различните зони на лицето. Предлага се почистваща глинена маска, озаравяща глинена маска и ексфолираща глинена маска. 


Аз получих *L'oreal Paris Pure Clay Exfo mask, която съдържа в себе си три вида глина, екстракт от червени водорасли, които спомагат за отстраняването на мъртвите клетки. Маската е с приятен и свеж аромат и съдържа микро гранулки, които ексфолират кожата. След маската кожата ми е свежа, почистена и леко изсушена, но това е нормално явление при глинените маски. Цената им е много достъпна (14-15лв) и обмислям в най-скоро време да се сдобия и  с останалите 2 маски. 


Преди няколко седмици се проведе официалното лансиране на новия парфюм на *Avon - Life, който е създаден в колаборация с известния Кензо Такада. Интересното в опаковката е че капачката олицетворява герба на фамилията Такада. Ароматът е изключително чист и цветист. Много пододящ за пролета, но това не ми пречи да се наслаждавам на него в момента. Трайността му е завидна и е много подхдящ за млади момичета. 


*PR SAMPLE!2 коментара:

I Love Your Comments!