AHAVA TIME TO SMOOTH AGE CONTROL EYE CREAM | Temptations By Nina
четвъртък, 13 октомври 2016 г.

AHAVA TIME TO SMOOTH AGE CONTROL EYE CREAM

Дори когато спите 8 часа на ден, често ви се струва, че кожата около очите ви е повехнала, уморена, подпухнала и отпусната? Сънят е  много важен, но определено не е достатъчен, за да се чувства кожата ви добре в тази така деликатна зона. Когато не полагате специални грижи за нея, около очите ви бързо ще се образуват ситни бръчици, могат да се появат сухи петна или да забележите, че сутрин очите са ви подпухнали


Деликатната зона около очите се нуждае от специална  грижа и колкото по-рано приемем това и започнем да се грижим за нея, толкова по-дълго ще отлагаме появата на признаците на стареене като бръчките тип пачи крак.
Една от най-честите грешки, които правим понякога е, че ползваме крема ни за лице за околоочния контур. Нека не забравяме, че кожата на лицето е доста по-дебела и груба, докато кожата на околоочния контур е много фина и деликатна.
Хубаво е да започнем да третираме тази деликатна зона от ранна възраст, като тогава е добре да наблягаме само на хидратацията и с напредване на възрастта да включим и по-тежката артилерия, а именно околоочните кремове, които ни предоставят, хидратация, подхранване и се борят с появата на първите бръчици.


През годините съм ползвала различни кремове за тази зона и любимият ми сред тях е ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR. Обмислях да повторя покупката си, но получих предложение от сайта WWW.PO-KRASIVI.BG (клик) да си избера няколко продукта и да тествам тяхната услуга. Околоочният ми крем точно беше свършил и разгледах секцията за грижа за очния контур. Дълго се колебаех, но накрая се спрях на околоочния крем на AHAVA TIME TO SMOOTH AGE CONTROL (клик). Поръчката става само с няколко кликвания, а пратката дойде на другия ден. 
Избрах  AHAVA TIME TO SMOOTH AGE CONTROL, защото серията AGE CONTROL съдържа патентования 3D Complex™ (екстракт от финикова палма, микроводорасли и минерали от Мъртво море) с приоритетна сила в борбата с първите признаци на стареенето. А на мен именно такъв продукт ми е необходим.


Околоочния крем е с лека и кремообразна текстура, която обогатена с минерали и растителни екстракти. След едномесечната употреба забелязвам, че околоочният ми контур е много по-хидратиран, зоната е видимо освежена и наличните ми бръчици вече не са толкова дълбоки.
Задължително поставям околоочен крем сутрин и вечер, като един до два пъти седмично поставям и любимата ми маска за околоочен контур ( тип паучове) на Puruderm (клик).


Ще се радвам ако решите да ми кажете, кой е любимият ви крем за околоочен контур?

Продуктът ми е предоставен от www.po-krasivi.bg !

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!