New Goodies | Temptations By Nina
петък, 8 август 2014 г.

New Goodies

Напоследък съм много ама много несериозна, пиша рядко, а имам за толкова много неща да ви разказвам... Може би е от времето...лятото го свързавам с повече развлечения, фрапенца, коктейлчета, танци, бийч барове ( дори в София ) ... всичко е лежерно. Въпреки, че в офиса положението е като в една малка лудница. Всеки се сеща в последния момент за нещо, колегите сме кът, другите си развяват дупетата по плажа, как да не им завиди човек :D
Но стига съм се отклонявала от основната тема на днешната публикация.

Не знам как стои въпроса с намаленията при вас, но на мен ми светва една аварийна лампичка, която означава, че трябва да се запася за няколко години напред, все пак ако дойде армагедона трябва да съм чистичка :D няма да го посрещам потна и миришеща ...
Отивайки към ДМ за балсамче, съвсем ама съвсем случайно видях, че душ-геловете на Dove са намалени на 2.99лв. Спрях, замислих се и продължих към стелажа с балсамите, но нещо от вътре започна да ме човърка, устоях, след което дяволчето започна да ми шепне със съблазнителен глас на който просто не устоях. Върнах се към щанда и започнах да  мириша, мириша, мириша - откарах около 30 мин, като се има в предвид, че беше сутрин и вече бях закъсняла с 20 мин за работа. В крайна сметка грабна Dove Go Fresh- Fresh Touch (краставичка - мирише много свежо) , Dove Deeply Nourishing ( мирише ми на чистичко), Dove Purely Pampering ( да придам малко лукс към ежедневния душ, ароматът е наситен и леко сладникав) и Dove Go Fresh - Revive (новата перла в колекцията с аромат на нар).

Като се прибрах в офиса, колежката ми ме попита: "За какво по дяволите са ти 5 душ-гела?" На което отговорих, че в къщи имам още 20. 
Мисля, че не е нужно да ви казвам, че ме обявиха за луда! Може и да съм луда, но обичам често да сменям душ-геловете, просто всеки път съм в различно настроение, понякога ми се иска нещо , цитрусово, нещо свежо, нещо луксозно, нещо чистичко , нещо ментово..........
А вие колко душ-гела имате?
След като пообрах щанда с душ геловете на Dove, погледът ми се стрелна към най-долния рафт, на който стояха най-сладките опаковки. Толкова ретро, толкова сладурски толкова Yummi Yummi .. Простo не устоях и взех Hollywood Star Wakey Wakey-Morning Body Wash (освен сладката опковка ме грабна и надписа) и  Hollywood Star Smells Yummy Too! Body Scrub. Даaaa , знам ангелът ми е слаб! Вече имах удоволствието да пробвам и двата продукта, но за съжаление ме разочароваха. Душ-гелът е прекалено воднист и ароматът му не се усеща, а скрабът беше прекалено нежен и ексфолиращите частици никакви ги няма.

Душ-геловата ми мания не спира до тук!
Влизайки за пореден път в ДМ забелязах един много неприятен надпис "Limited Edition" ,който ме накара веднага да подуша Balea Lustiges Duett. Ароматът му е толкова приятен и свеж, че просто нямаше начин да не го купя ( п.с вече успях да купя още 2 душ-гела, но ще ги видите в следващата публикция).
Не вярвам на антицелулитните кремове, но реших да се залъжа и да пробвам Balea Body Fit Cellulite Gel.
Лутайки се из щандовете реших да грабна Balea Fresh Lime Deospray

Освен душ геловете на Dove в ДМ имаше намаление и на балсамите на Nivea и грабнах Nivea Lip Butter - Vanilla & Macadamia. Балсамчето мирише много приятно на какаови кексчета. 

От известно време заглеждам ампулите и концентратите на Balea и реших да си взема: Balea 7 Tage Energie Kur и Balea Feuchtigkeits Konzentrat
Balea 7 Tage Energie Kur е седем дневна терапия, която връща здравия вид на кожата. 
Balea Feuchtigkeits Konzentrat е овлжняващ концентрат на капсули с екстракт от планктон, масло от маслини и авокадо.

Разбира се не подминах и любимите си тампони на Ebelin

Бях си обещала да купувам поне по един лак от всяка нова колекция на OPI. Oт колекцията на Кока кола ме грабна You're So Vain-illa. Цветът му е префектният нюд, много класически и елегантен. Може да го видите тук - цък.
От колекция на Mustang се спрях на класиката - Race Red

От цяла вечност дебна Milani Luminoso, но всеки път щом има някакво намаление, той не е наличен, Но ето, че чакането ми се възнагради и в ръцети си държа Luminoso,

Спешно ми трябваше околоочен крем и реших да пробвам Aroma Hyaluron Retinol Eye Serum. На този етап мога да кажа, че мирише божествено. 

Време е да придам блясък на кожата си и на ваната и с тази не лека задача ще ми помогне бомбичката за вана на LushGolden Egg.

Какво си купихте последно?

4 коментара:

  1. Златното яйце e много сладурско :D От доста време заглеждам и aqua ампулките за лице-каква им е консистенцията?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Все още не съм ги пробвала, започнах първо 7 дневната терапия, но щом ги тествам ще пиша :)

      Изтриване
  2. Страхотен пазар си направила!

    ОтговорИзтриване
  3. Уоу колко душ гелове! Аз имам 4 и си мислех че са много :D Златното яйце изглежда страхотно :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!