Makeup Geek Lipstick - Captivating | Temptations By Nina
вторник, 3 юли 2012 г.

Makeup Geek Lipstick - Captivating

Hi girls :)

this is my first lipstick from Makeup Geek :)


Packaging:
The packaging is absolutely adorable.They come in their own separate box. Lipstick tube is a black with a subtle design on the cap. The name of the color is printed on a sticker on the bottom of the case and their is also a window at the top of the case so you can see lipstick inside.




Product:
The color is very pigment just few swipes gives you really good opaque color and it's creamy.
But they have a traditional lipstick smell , so of that bothers you might want to pass.



And now about the color :P
Captivating is a warm orange shade.


Price: 7.99$





Здравейте момичета :)

Как сте ?
Днес съм тук с едно страхотно лятно червило :)
Преди време Марлена пусна своя козметична линия. Разбира се много исках да пробвам нещичко от нея и се престраших да поръчам само 1 червило, но определено бих си взела поне още едно , но в по натуралната гама , както и да пробвам нейните сенки- чета прекрасни неща за тях.
Козметичната линия на Марлена се казва Makeup Geek , както и нейния канал в Ютуб.
Стига толкова общи приказки :D





Опаковката:
Червилата идват в собствена кутия, която е страшно сладурска ;) Тя е решена в червено и черно , като през цялата опаковка има отпечатани цветя.
Самото червило идва в традиционната матова черна гилза с тази разлика ,че върху нея отново има отпечатано растение , а на върха на капачката има прозорче през което може да видите как изглежда червилото. След като махнем капачето виждаме отпечатано логото на фирмата с лилав принт.

Продукта: 
Червилото е с много добра пигментация и само с няколко щриха ще постигнете ефекта който желаете. Консистенцията му е кремовидна, което го прави идеалната комбинация за мен.
Нещото което е важно да спомена е ,че червилото е с традиционен аромат ( в никакъв случай не е като ароматът на червилата на бабите ни ).


Сега и малко за цвета който избрах:
Captivating - е топъл оранжев цвят и може би е леко ярък , но в никакъв случай не е неонов.
Цената на червилото е 7.99$ и може да си го поръчате от Makeup Geek
( снимките са обработени , защото за мое учудване се оказах с огромни мустаци - ефекта на макро снимките :D )


4 коментара:

  1. Цвета е уникален!Честита ти придобивка!Доставката колко ти излезе? Гледах едно нейно клипче, в което доста си хвалеше марката( то бива и да не го прави, де ), но като цяло и аз бих пробвала нещичко, от чисто любопитство, но и сега като казваш, че си доволна. А като трайност как е?

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти :) и на мен много ми харесва цветът:)
    Относно трайноста е добра , не бих казала че е дълготрайно нито пък че изчеза за секунди (но при всеки си е индивидуално). Издържа ми около 4-6 часа в зависимост колко ям и пия.
    Доставката е 4.99$ за обикновена пратка иначе има опция за 36.99$ и 39.99$
    На този етап обмисля и червилото Shy и от сенките Mandarine (blush)

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей!
    Разгледах внимателно цвета и начина, по който ти стои, както и това, което си написала за консистенцията и качеството на червилото - 1 към 1 с червилото на AVON Colordisiac Lipstick - Can't Resist Coral. Последното го имам и съм сигурна, че е почти същото, ако желаеш да повториш покупката, но на двойно по-ниска цена и с по-бърза доставка :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!