Latest Instagrams
неделя, 12 ноември 2017 г.

Ах, този мрамор

Забелязвам как с всяка измината година променям стила си и все повече се чувствам привлечена от интериорния дизайн. Помня, как преди няколко години, много харесвах ярките цветови гами и въпреки разногласията ми с майка ми, това не ми попречи да направя спалнята ми в цвят бордо, а дневната в син цвят. Не знам какво съм мислела, но когато видя стари снимки на спалнята ми, ми действат депресиращо. След като станах по -самостоятелна веднага промених цветовата гама на спалнята ми, която вече е в много красив пастелен розов нюанс, като на слънчева светлина се виждат блещукащи частици, а стената зад спалнята реших да е в стилен графитен цвят, който комбинирах с малко по-светли сиви пердета. Промених изцяло визията на коридора ми, която може да видите тук. Едно от нещата, които все още ми избождат очите е, дневната, която е със сини стени, но поне остатъка от мебелите са решени в бежов цвят.


С всяка изминала година започнах все повече да се любувам на светлите бежови и сиви нюанси, което се забелязва и от последните ми покупки в гардероба. Залагам на повече  basic дрехи в неутралната гама и на няколко по-ярки елементи, за да не изглеждам много скучна.  
В главата ми се превъртат хиляди проекти по които леко по-леко работя.  Един от проектите, които няма да осъществя е свързан с любимия ми камък... обожавам мрамора започвайки от стандартния в който се преплитат белия, черния и сивия цвят до по-модерните му вариации с лек розов отенък. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!

Latest pins

Subscribe