My Gym Bag Essentials

Преди няколко дни се завърнах от командировка в Букурещ и изпаднах в шок от неприятното време, което ме посрещна. Но ето, че два дни по-късно слънцето се показа, а с него и моето настроение. Винаги,  когато е мрачно навън настроението ми изчезва и дори на моменти се чувствам меланхолично, но това е друга история. Днес реших да Ви споделя какво нося в сака си за тренировки. 


От началото на годината тренирам 2 пъти седмично след работа и се чувствам страхотно. В началото ми беше много трудно да изградя рутината. Един от основните проблеми е, че тренировките ми стартират от 20:00 часа. а другия, че не можех да си открия компания. 
Разбира се всички ние имаме различни нужди и нещата в нашия сак може да са по-различни от колкото при друг, но ето какво нося аз в моя сак:
- На първо място е тренировъчният екип, който трябва да е изработен от дишаща материя. За това препоръчвам да разгледате какво предлагат спортните марки, а не да купите първото клинче от някоя сергия. Аз лично се спрях на черните цветове с лек акцент и колкото и да харесвам шарените клиновете на Nike/Adidas, в тях ще изглеждам комични с моите бутчета, а да не забравяме, че най-важното е да се чувстваме комфортно докато тренираме. И момичета не забравяйте спортните сутиени, те поддържат по-добре бюста Ви по време на тренировката. 
- За къде сме без удобни маратонки. Не веднъж съм ви казвала, че мразя маратонките, но те са най-удобни за тренировки, особено в тези, които е застъпена кардио част. Маратонките са ми на около 3 години и съвсем скоро ще трябва да ги сменя, защото усещам, че в последно време не са ми много удобни. 
- Вода, вода, вода... има толкова сладки спортни бутилки на пазара в момента, че е грехота да не се сдобиете с някоя от тях
- Демакианти: задължително със себе си нося шишенце мицеларна вода на Bioderma и кърпички за премахване на грим. Много е важно да свалим целия си грим преди тренировката... нали не искаме запушени пори. А и гледката на потно и размазано лице не е никак лицеприятна. 
- Ластик за коса, все пак не искаме да развяваме потни гриви
- Дезодорант : винаги освежавам дезодоранта си преди и след тренировка
- Сух шампоан: понякога след тренировка, косата ми изглежда мазна и неприятна, което поправям за няколко секунди със сухия шампоан на Alloxi. Изключително нежен е към скалпа. 
- Хавлиена кърпа с която да попиете потта по време на тренировката
- Четка за коса
- Балсам за устни


Може би забелязвате, че в сака ми липсват продукти за под душ, това е така, защото изпитвам погнуса от общите помещения за къпане. знам, че е хубаво да премахнем цялата пот , заедно с токсините след тренировката, но просто не мога да се преборя със себе си и да вляза под душа, който е ползван от хиляди хора преди мен. 
А вие какво носите в сака си за тренировки?
 

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

1 коментар:

  1. И моят сак за тренировка е с почти същите неща.Клин,тениска,маратонки,ръкавици,вода,четка за коса ,ластик и глос.
    Аз също не си вземам душ в залата ,поради същата причина, освен в редките случаи ,когато съм на работа след тренировка.

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!