Да вдъхнем живот на косата си с Orovivo | Temptations By Nina
петък, 7 април 2017 г.

Да вдъхнем живот на косата си с Orovivo

Всички ние искаме здрава и блестяща коса, но понякога просто не ни се получава. Казвам ви го от личен опит, през годините съм сменяла различни цветове от много светли до много тъмни. Разбира се, това даде отражение на косата ми, която в един момент беше толкова изтощена, че нищо не й помагаше. Опитвах какви ли не продукти и терапии и леко по-леко косата ми започна да се възстановява. Неминуемо стигнах до момента в който се оказах без подходящи продукти за нея. Продуктите, които използвах вече я утежняваха и точно в този момент открих серията Orovivo на Biopoint
Тя е обогатена с арганово масло богато на витамин Е, което подхранва в дълбочина косъма; масло от циперус, което улеснява разресването и масло от ленено семе богато на витамин F, което изглажда кутикула на  косъма и придава блясък. 


Още при първото измиване с шампоана, усетих как разплита малките възелчета, които се образуват, когато не съм си изправяла косата. Маската успява да хидратира косата ми без да я утежнява, а елексира добавя последния щрих и прави косата ми гладка и свежа.
Първото нещо, което ми направи впечатление в Orovivo e прекрасният кехлибарен цвят и ароматът на мадагаскарска ванилия, който деликатно парфюмира косата ми. Обичам този топъл и уютен аромат, който ме отвежда назад в спомените ми, когато си седя на дивана загърната с одеяло, четяйки книжка, пийвайки топъл шоколад , а до мен гори ванилова свещ....


Използвам Orovivo от около два месеца и съм изключително доволна. Серията подхранва и хидратира косата ми без да я утежнява. Бих я препоръчала на дамите, които имат нужда да вдъхнат малко живот на косата си. Не мисля, че серията ще е подходяща за дамите със силно изтощена коса. 




PR SAMPLE!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!