Съвършената коса е лукс, който можеш да си позволиш. | Temptations By Nina
неделя, 2 април 2017 г.

Съвършената коса е лукс, който можеш да си позволиш.

През пролетта природата се обновява, а защо не и ние с нея. Именно сега е моментът да освежим визията си. Почистете дома си, добавете ваза със свежи лалета, запалете свещ, сменете лака...правете това което ви кара да се усмихвате.
Имах удоволствието да присъствам на представянето на новите терапии за коса на марката Innovatis в салон Arlet Stars. След консултация със специалист за мен беше подбрана терапията с ботокс. Интересното при тази терапия е, че в зависимост от нуждите ботоксът може да не се отмива в крайщата. Измиването на косата става посредством чиста вода, след което се изсушава със сешоар, който има за цел да запечата терапията. Резултатът след терапията при мен беше впечатляващ. Косата изглежда и се чувства обновена, на допир е мека и плътна. Сами може да се убедите в ефекта от снимките, който направих един ден след терапията.  


Голяма част от грижите за коса изчезват още при първото измиване, но от Innovatis, обещават, че терапията е с трайност до 7 измивания, като към нея се предлагат и продукти за домашна употреба ( шампоан и маска). 
Ще ми бъде интересно да видя дали наистина ефектът е толкова продължителен, макар, че няма да използвам тяхната домашна грижа. 
Innovatis предлагат две терапии в зависимост от състоянието на косата Ви. Едната е с плазма и поставянето й беше много интересно, все едно Ви поставят паяжина на косата  и разбира се терапията с ботокс. 
Част от основните съставки на продуктите са екстракт от хайвер, диамантен прах, черна перла и микронизирано злато.
Ако искате да опитате нещо ново, мисля, че тази терапия ще ви допадне. 


Терапия с ботокс - 50лв
Терапия с плазма - 40лв
Шампоан - 37лв
Маска - 47лв



4 коментара:

  1. Здравей! Една ампулка ли се слага от кутията или всички за една терапия? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, доколкото ми е известно терапията няма да се предлага/продава за домашна употреба, защото според нуждите на косата се слага различно количество от продукта.

      Изтриване
  2. Косата ти е разкооошна! Толкова е триизмерна заради цветовете!

    ОтговорИзтриване
  3. От снимките косата изглежда като от сатен! Терапията всъщност е само за професионална употреба доколкото разбирам? Предлага ли се такава и за домашни условия, освен маска и шампоан от същата серия?

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!