Syoss Gloss Sensation Vanilla Latte 9-6

От Syoss ми предложиха да пробвам нова им боя Gloss Sensation, която не съдържа амоняк, но както знаете в последно време за цвета на косата ми се грижи Ева от салони Мърфи (клик) и реших да тествам боята върху майка ми. Тя си избра цвят Vanilla Latte 9-6. Отчитам за важно да спомена, че косата на майка ми е около 70% бяла и дълги години ( над 40г. ) е боядисвана в русо с непрофесионални бои. 

В кутията има 33мл туба с бляскава крем боя, 67мл. флакон-апликатор с оксидант, 15мл саше с балсам за защита на цвета и чифт ръкавици. 
Лично аз смятам флаконите с апликатор за много удобни при боядисване в домашни условия. Смесих съставките и нанесох сместа в корените за около 20-25мин, след което добавих остатъка от боята по дължините за още 5-10 мин. По този начин освежавам дължините без да ги горя допълнително. Резултатът който получихме е покрита на 95% бяла коса и много приятен топъл русо-бежов цвят. От боядисването минаха две седмици и цветът все още не е изгубил своя интензитет. 
Вместо да говоря, ще оставя снимките сами да говорят. 


PR SAMPLE!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

1 коментар:

  1. Резултатът наистина е страхотен. Цветът е много хубав и правилното нанасяне на боята ще спомогне косата да не се уврежда. Мисля и аз да изпробвам тази боя, поздрави!

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!