Syoss Gloss Sensation Vanilla Latte 9-6 | Temptations By Nina
понеделник, 6 юни 2016 г.

Syoss Gloss Sensation Vanilla Latte 9-6

От Syoss ми предложиха да пробвам нова им боя Gloss Sensation, която не съдържа амоняк, но както знаете в последно време за цвета на косата ми се грижи Ева от салони Мърфи (клик) и реших да тествам боята върху майка ми. Тя си избра цвят Vanilla Latte 9-6. Отчитам за важно да спомена, че косата на майка ми е около 70% бяла и дълги години ( над 40г. ) е боядисвана в русо с непрофесионални бои. 

В кутията има 33мл туба с бляскава крем боя, 67мл. флакон-апликатор с оксидант, 15мл саше с балсам за защита на цвета и чифт ръкавици. 
Лично аз смятам флаконите с апликатор за много удобни при боядисване в домашни условия. Смесих съставките и нанесох сместа в корените за около 20-25мин, след което добавих остатъка от боята по дължините за още 5-10 мин. По този начин освежавам дължините без да ги горя допълнително. Резултатът който получихме е покрита на 95% бяла коса и много приятен топъл русо-бежов цвят. От боядисването минаха две седмици и цветът все още не е изгубил своя интензитет. 
Вместо да говоря, ще оставя снимките сами да говорят. 






PR SAMPLE!

1 коментар:

  1. Резултатът наистина е страхотен. Цветът е много хубав и правилното нанасяне на боята ще спомогне косата да не се уврежда. Мисля и аз да изпробвам тази боя, поздрави!

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!