New Goodies | Temptations By Nina
неделя, 21 юни 2015 г.

New Goodies

Навън сякаш е зима и вече нямам извинение да не ви покажа новите ми, вече старите ми придобивки. 

Ще започна с така нашумялите глосове на известната влогърка Tanya Burr. Tanya Burr е мейкъп "гуру" и в канала си в ютуб показва много приятни гримчета, а и самата тя е голяма сладурана. От много време исках да пробвам глосовете й, но да си призная не ми се даваха 7 паунда, но щом ги видях намалени на 1,99 ( тук ) просто не се сдържах и си поръчах два глоса в следните цветове Picnic In the Park и Just Peachy

Глосовете й не са от най-лепнещите, въпреки, че Just Peachy е една идея по-лепнещ, както и една идея по покривен. Глосовете имат сладникав аромат. Лично на мен като консистенция ,нанасяне и като ефект повече ми допада Picnic In the Park

Докато се ровех в сайта нямаше как да не забележа, че маслото за тяло на I love Chocolates & Oranges (вече не го намирам в сайта) се предлага на  цена от 1 паунд и просто неустоях на изкушението. Маслото за тяло мирише прекрасно на шоколад с портокалови парченца, но за съжаление ароматът не се задържа на кожата. 

От сайта си поръчах и няколко продукта на Possibility ( тук ) отново на цени от 1-1.99 паунда. Поръчах си: Possibility Vanila Creme Brulee душ гел и Ultra Rich Hand & Nails Lotion, както и от другата им серия Possibility Pink Champagne Sorbet Ultra Rich Hand & Nails Lotion. Продуктите на марката не са нищо особено и не мисля да ги поръчвам отново. 

Като сме на тема поръчки, не се сдържах и си поръчах бронзъра и ружа от лимитираната серия на Kiko Modern Tribes ( тук ). Не че нямам бронзъри и ружове, но нямам бронзъри и ружове в дървена опаковка - ха ха ха . Шегата настрана, но наистина ако не беше опаковката нямаше да купя продуктите.

Kiko Tri-Bal Soul Essential Bronzer Sienna Melange (201) ми идва една идея по-оранжавеещ за моя вкус, но съчетан с Kiko Tri-Bal Soul Baked Blush Wild Mauve (03) седи сравнително добре. Ружът е много карасив както на външен вид, така и поставен на скулите. 

Отбивайки се до Елитис, погледът ми беше привлечен от душ-гела на Naturalium Melon, но ако погледът ми бе привлечен то носът ми бе пленен от ароматния аромат на пъпеш. Любов от първо подушване (цена 8-9лв).

Минах през ДМ ( от ДМ сериозно трябва да започнат да им плащат за безплатните реклами, които им правя постоянно - ха ха ха ) за "random" нещица. Взех си така хвалена паста за зъби на Pearl Drops Hollywood Smile, която на този етап не успя да ме впечатли, а и не освежава. 

Взех си вода за уста на Listerine Stay White, която никога повече няма да купя. Тази вода освен, че люти ами и щипе до такава степен, че ми се насълзяват очите след всяко ползване. 

Нямаше как и да пренебрегна факта, че любимият ми парфюм Creation Lamis Spring Paradise е намален на 8-9 лв. дори се замислих дали да не си купя няколко опаковки, но реших все пак да взема само една. 

Отивайки към касата ненадейно погледа ми засече лосион за тяло под формата на спрей и предполагам се сещате какво направих. Разбира се, че го грабнах от стелажа и всичко което мога да кажа за този спрей е, че го обожавам. Balea Spray On Body Lotion е мног лек, попива за секунди и същевременно успява да ми хидратира кожата. 

Замалко да пропусна да спомена още два продукта на Balea. Взех си душ-гела Balea Paradise Beach, който е от лимитираната им колекция и крема за ръце Balea Golden Glamour.


От Kerastase България бяха така добри да ми изпратят за тестване новата им серия Kerastase K Chronologiste, която съдържа: Revitalizing Еxfoliating Care, Revitalizing Shampoo и Essential Revitalizing Balm. Серията страшно много ми харесва, добре измива косата ми, като същевремено с това я подхранва и омекотява без да я прави лигава ( повече инфо във видето ми тук ).

Имах удоволствието да присъствам на едно събитие организирано от Revitalash. Като комплимент от Revitalash получих серумът им за мигли, който вече упорито ползвам и след две седмици ще узнаете резултата. 

През изминалата седмица (упс 2 ) от SVR Cosmetic ме изненадаха с новия им хидратиращ крем SVR Intense Hydraliane Legere Moisturizing, който ползвам упорито от две седмици и мога да кажа, че много ми харесва, но повече подробноси ще има след още две седмици. 

Разбира се, че пропуснах няколко покупки от ДМ. 
Търсех си нов крем за стъпала, тъй като ми свърши кремът на SNB. Взех си Balea Lovely Fus Butter, който много ми допада. Омекотява стъпалата , като същевременно с това ги охлажда. 

Любимите ми самобръсначки на Gillette Venus Pro Skin свършиха и трябваше да се запася с нов пакет. Това са най-добрите самобръсначки на пазара ever!
След като прочетох постът на Жаки от Makeup Galaxy ( тук ) , нямаше как да не си купя едно отдавна забравено кремче на Nivea

От Scholl ме изненадаха с новата има пила с диамантен накрайник Velvet Smooth With Diamond, която е много по-добра от старата им, която е с обикновен накрайник. Реално не пилата е нова, а само  накрайникът. Много скоро ще зарадвам и три от вас с нова пила, така ,че следете блога. 

Това беше всичко от мен , я сега ми кажете какво последно си купихте?




11 коментара:

  1. Купи си сух шампоан Batiste (Fresh най-много ми допадна като аромат). За сега съм много доволна, а и цената е добра - около 6 лв беше в Лили :))

    ОтговорИзтриване
  2. От спрея на Балеа първоначалното ми впечатление беше, че е не е лош, но след няколко дни установих, че всъщност изсушава кожата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При мен на този етап няма изсушаване, но пък и не ползвам само него , хммм

      Изтриване
  3. Wow! Look at all your goodies. I've heard good things about Kiko products. :]

    // ▲ itsCarmen.com ▲

    ОтговорИзтриване
  4. Wow! Look at all your goodies. I've heard good things about Kiko products. :]

    // ▲ itsCarmen.com ▲

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотни покупки и аз имам ружа на Kiko, страшно много ми харесва колко е пигментиран и мек <3 овлажняващият спрей определено ми хвана окото, ще се пробва :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси ( hug)
      При теб бронзъра има ли оранжев отенък?

      Изтриване
  6. Чудесни покупки и придобивки! :)
    Аз също съм много доволна от крема на SVR, и не знам дали заради комбинацията, която използвам, но кожата ми е в доста по-добро състояние! Аз си взех балсам за устни на Yves Rocher с обновена формула и съм много доволна. Другото е предимно дрехи :D

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!