New Goodies (BG only) | Temptations By Nina
понеделник, 21 април 2014 г.

New Goodies (BG only)

Христо Воскресе!

Здравейте, момичета, 

от много време исках някаква промяна и вчера бях решила да си направя омбре или кичури, в крайна сметка сметнах, че кичурите са по-лесни за изпълнение и отидох в банята, взех гребена (идеята беше за кичури с гребен) без да се усетя, че този който притежавам е крайно неподходящ за тази цел. Наскубах се хубаво, по едно време ми идваше да зарева от болка и се ядосах и накрая буквално се "наклепах" с ръце и воала, резултатът се получи чудесен. Въпреки, че бях сигурна, че ще съм като петниста хиена. И така в моменте съм с цвят пепелив лешник, много ми харесва макар да зная, че след 2-3 измивания няма да има и помен от него. Уви, косата ми не задържа цветове, тук обаче не броя тебешира за коса, който дори и след интервенцията не е паднал, а само избледнял. Направи ми впечатление, че само на мен все още ми държи тебешира. При всички останали блогърки се е измил. Отдавам го на това, че при мен не бяха кичури , а "парчета" и наслояването е било в пъти по-голямо. 
Но ето, че пак се отплеснах с излишни неща от сивото ми ежедневие и сега посягам към поредното парче Lindt Citrone-Buttermilch и чакам вдъхновението да ме връхлети. 
Както става ясно от заглавието на публикацията, днес ще се ровичкаме сред новите ми придобивки. Тук мога да отблежа гордо, че придобивките ми не са никак много и може би вече успявам да укротя дявола в мен или по-точно нямам време да влизам в "дяволските" магазини.

Сега с кой ли продукт да започна...хммм....ммм....хммм...yeah...
След като Петя ми показа промо снимките на новите палитри на Zoeva, знаех, че трябва да се сдобия с поне две, но съвестта в мен проговори и ме убеди, че е по-разумно да взема една палитра за проба, пък ако ми хареса като текстура просто трябва да натисна клавиша buy. След дълги размисли и страсти реших да поръчам Naturally Yours, вярно, че в нея се спотайват едни от най-скучните цветове, но аз съм заклета фенка на нюд грима в ежедневието си. Не ме разбирайте погрешно умирам си за силно опушен грим в черно, но просто не мога да си представя да отида на работа с такъв грим, въпреки, че ми се е случвало един-дваж. А пък и да не забравяме, че през лятото може да разнообразите всеки един нюд грим като добавите под долния клепач тюркоазен молив или поне на мен тази комбинация ми е любима. Явно пак се отплесна от темата!!! Много съм несериозна!

Както знаете почти никога не тествам продуктите преди да подготвя снимките, за тази публикация и тук не изневерих на себе си и за съжаление не успях да тествам сенките ( но още тази седмица ще го сторя и ще споделя мнението си за тях тук или на фейсбук страницата ми) . В палитрата присъстват 5 матови сенки: Pure, Soft&Sexy, First Love, Slow Dance, Timeless Chic, и 5 блестящи сенки: Casual Elegance, Sweet Sound, Smooth Harmony, Forever Yours, Lovely Monday. Цветовете са много добре подбрани, така, че без проблем може да направите вечерен или дневен грим с тях. 

Цветовете са селектирани предимно в бежово-кафята гама с леки изключения. Когато ги нанесох на ръката, ми направи впечатление, че пигментността им е много добра и не се разпрашват, но тепърва ще видим как се държат на клепача. Опаковката е картонена, но е стабилна. Дизайнът е пипнат и определено е едно малко бижу, само дано котката ми не хареса палитрата:( 

Следващите два продукта бяха купени само за да имам за какво да пиша в неделя! Признавам си , че Мери от Berry Beauty Place беше виновна за лакът на Катрис, но не сте го чули от мен!
Преди месец и малко, гледах суочове на Astor Soft Sensational Lipcolor Butter. И като обезумяла започнах да обикалям из ДМ-ите. Разбира се не ги намерих и бях забравила за тях, докато един ден не ги фокусирах. Признавам исках да грабна всичките, но отново разума наделя (дяволчето ми, сигурно много му е насъбрало) И след около половин часово чудене и маене грабнах цвят Pretty Poppy. В момента единственото нещо, което ми изниква в съзнанието е, че ароматът му е разкошшшшшшшен. Носът ми в момента е леко запушен, но помня, че ухаеше на бонбонки. Консистенцията му е кремообразна, без да съм го тествала на устните бих казала, че тя (консистенциата) му се доближава до тази на креоните на Bourjois. 

От както излезнаха лаковете за устни на Catrice Made To Stay, не минава и ден в който да съм в Лили и да не съм ги тествала и всеки път си казвам, че не ми трябват, но при поредния ми суоч, вече знаех, че трябва да взема поне един за проба, а и Мери никак не помогна с поста си за тях (цък) И докато си избирах цвят погледа ми нон стоп биваше привлечен от неотразимия цикламен цвят, но си повтарях не гледай на там с него ще заприличаш на циганка..... но пък ето реших да видя дали ще заприличам на циганка и да заприличам знам една две думи и мога да затвърдя мнението на останалите - Со мангес, Со керес... 
Казвам ви, аз съм същински полиглот!
Както се подразба взех възможно най-яркия цвят Megan Fuchia и при следващото ми излизане съм решила да скандализирам народа! Повече инфо за продукта може да видите при Мери - цък.

В четвъртък бях на една много приятна закусна с повече от прекрасна компания, която се съставляваше от любимитe ми блогърки и част от екипa на Avon. Прекарахме няколко часа в сладки приказки и смях. Осведомихме се за част от новите продукти, които ще бъдат лансирани много скоро. Видях и една прекрасна чанта в която се влюбих и при първа възможност ще потърся в каталога. 
Като комплимент от фирмата получих Advance Technique Smooth as silk with Protein Serum. Серумът мирише разкоооошно, аромата бих определила като много свеж и сладък. Знам, че не ме бива в описанието на ароматите, но при мен важи следното правило: Харесва ми, не ми харесва! 
Днес преди да изляза успях да го теставам и косата ми буквално го изпи, но да се има в предвид, че косата ми е изтощена и при една нормална коса количеството трябва да е минимално, за да не омазни косата. 

Преди седмица ми свърши голямата опаковка на Nivea in Shower и беше време да се подновя. Отивайки в Лили или ДМ ( вече не помня) видях , че освен типичните две разновидности на крема за под душа се е появила и трета с аромат на какао и мляко и просто нямаше как да остана безпристрастна. Но да си призна ме хвана яд, че тази разновидност не се предлага в голяма опаковка. Доколкото успях да разбера от Мери и от няколко сръбски блога в другите страни се предлага още една разновидност с мед. 

Преди време си дадох обещание, че няма да купувам повече дрехи докато не успея да си вляза в старите :( Голяма мъка и мъчението ми в H&M беше неописуемо, но поне аксесоарите не са ми табу. И така отнесох едно колие, което мисля да комбинирам с няколко ризи и блузи за да придам малко повече свежест. Ще издам, че съвсем скоро очаквам една много свежа чантичка, която комбинира в себе си цикламен и бежов цвят.

В четвъртък минавайки през ДМ успяха да ме зарибят. Не ми се беше случвало, консултантка да ме зариби до такава степен, че да си закупя определен продукт. В момента имам ароматизатори и не ми беше необходим нов, но момичето успя с лекота да ме убеди, че ми трябва. Още повече че пръскаше на лишчета 3-те нови аромата, което допълнително допринесе до покупката. В крайна сметка се оказа, че ароматът, който ми беше перфектен за пролета го нямаше наличен за машинка (за ток ), но пък взех Магадаскарската Ванилия.

Аз съм от хората не пиещи истинско кафе. Просто вкусът на клафето не ми харесва, киселее ми, горчи ми и за да се насилия да го пия то трява да сложа минимум 8 лъжички захар и пак ми е гадно. Но пък затова съм фенка на Dolcе Gusto Cortado Еspresso Мacchiato, като го правя в мляко или казано на прост език 80% мляко + дозата за Macchiato ( има опция на кафемашината за тази напитка) . Другата опция, която харесвам това са чайовете. Любимите са ми черният ( махараджа на Дилма) и ментовият. И тук е момента да благодаря на Мацито. Маци обичам те !!! 
От нея получих два чая на Дилма. Единият е Pure Peppermint Leaves ( 100% листа от мента) и Green Tea With Natural Jasmine Petals ( зелен чай с цветове от жасмин). 

Знам , че малко прекалих с  текста и се надявам да не съм ви отекчила безкрайно много:)


8 коментара:

  1. Привет,изобщо не си прекалила с текста,беше ми супер интересно особено като се има предвид че в Лили и ДМ влизам и не мога да огледам всичко...Харесаха ми сенките и оранжевото червило.Определено ще експериментирам.А ароматизатора отивам веднага да си купя...Благодаря за хубавия пост,забавен, информативен и зарибяващ-връщам се назад да прочета и другите ти публикации😆

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей :) Тагнах те за Closet Confidential tag, много ще се радвам ако го направиш :)
    http://dillybeauty.blogspot.com/2014/04/closet-confidential-tag.html

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесни придобивки, колието е страхотно :)

    ОтговорИзтриване
  4. Така се забавлявах с поста ти :) Сенките са страхотни, обаче и аз съм си наложила вето на козметичните покупки ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам, че ти е било забавно:) За ветото и аз си го поставям всеки понеделник, но нещо не ми се получава :(

      Изтриване

I Love Your Comments!