New Goodies | Temptations By Nina
неделя, 13 април 2014 г.

New Goodies

Неделята ми минава почти винаги по един и същ начин. Обикновено това е денят в, който правя основно почистване на целия апартамент, снимам новите си продукти и се отдавам на словоизлияния в блога ми. И днес неделята не беше по различна, ако не бройм това, че цял ден разглеждам гардероби и се опитвам да си избера няколко варианта, които да предоставя на човека, който ще ми направи гардероба. За съжаление размерът , който ми трябва не се предлага по магазините, а не ми се занимава да купувам 2-3 гардерова и да ги напасвам, затова и варианта с гардероб по поръчка ме устройва идеално. 

Голяма част от новите придобивки, който ще видите днес са ми предоставени от дистрибуторите. В четвъртък присъствах на едно много приятно събитие на Essence Bulgaria, което беше пълно с изненади.

От доста време заглеждам системата за гел лак на Essence, но така и не си я закупих, защото прецених, че ще ми е излишна. Но ето , че съдбата е решила да ме сдобие с нея и вече притежавам пълния стартов комплект, който включва: мини лед лампа, праймър, peel off gel база, clear gel топ и обезмаслител. Нещото, което ми допадна е, че може да ползвате всякакъв лак между основата и топа, а трайността на вече получения гел лак е около 10 дни. Още днес мисля да си направя един ескперимент и да публикувам допълнително резултата. 

Така или иначе стартирах с лаковете и мисля да продължа с тях. Получих базата за избелване на ноктите Essence Pro White Glow, която ще тествам с удоволствие, защото понякога ноктите ми придобиват неприятен жълт отенък. 
В момента в ръцете си държа едно истинско бижу от новата серия с ефекти не Essence, а бижуто носи името Glits&Glam. Основата му е хамелеонова, като в нея се преплитат розови глитърни частици. Един от цветовете на лятото е тюркоаза, а Essence Splash! е един много красив хамелеонов тюркоаз.

Преди време си купих матиращите листчета от новата серия на Essence All About Matt! И още тогава фукусирах матиращата им база, но бях решила да изполвам първо наличните и тогава да си взема тази, но ето, че от Essence са помислили за Т- зоната ми и в пликчето с изненади намерих базата. Успях да разпитам за нея една от гримьорките, която ми я похвали, така, че с нетърпение чакам понеделник за да я пробвам. 
Освен подаръчетата, които ни бяха подготвили имах правото да си харесам пет допълнителни продукта и тогава погледа ми се фокусира към матовия им ФДТ отново от серията All About Matt! С всеки един повишен градус, кожата ми започва да се омазнява все по-силно и по-силно и силно се надявам да се сприятелим с този ФДТ. 

Моливът ми за вежди на Essence е станала толкова миниатюрен, че вече ми е трудно да го нанасям и веднагически грабнах нов такъв. Един от любимите ми продукти на Essence е именно този молив. Придава много естествен вид на веждите ми без да стои грозно и нарисувано. Искам да вметна, че и сенките им за вежди не са никак лоши!

По време на събитието се заговорих с останалите блогърки и чух много добри отзиви за CC крема на Essence. И веднагически  го грабнах, хареса ми, че притежава SPF 30.

От известно време разглеждам матовите глосове на Essence, но се дразнех от факта, че няма тестери и съвсем сериозно бих бойкот. Много мразя когато на определен продукт няма тестери, но ето, че ми се отдаде възможност да го видя как седи на живо и пръстчетата ми бързо намериха Silky Red, оказа се, че освен в моите ръчички, в пликчето се намираше близначето му. Освен него в пликчето си намерих и Baby Doll's Favourite.

Никога не съм използвала спиралите на Essence, но ето, че ми се отдава възможност да тествам The Lash Curler и Maximum Volume.

Петя от Petpanda беше гримирана с Essence Metal Glam Jewel Up The Ocean и просто нямаше как да не грабна тази сянка. Цветът е умопомрачителен, поставен на долния клепач. И като заговорих за сенки в пликчето си намерих: Essence 3D Irresistible fox-trott, Essence Miss Atlantis и палитрата Essence All About Nude.

Не знам дали знаете, но съм фенка на бронзовия грим и познайте какво открих в пликчето си - ДААААА бронзово моливче за очи от серията Long Lasting в цвят Hot Scorch.

Винаги съм имала силна Love-Hate връзка с очните линии. Клепачът ми не стига, че е мазен, но е и паднал, което често води до отпечатване на очната линия и наистина трудно намирам очна линия от която да съм доволна и се надявам да се сприятеля с Essence Eye liner pen. Версията, която притежавам е водоустойчивата.

Възприемате ли се с ружове? Да си призная ако няко ме беше попитал този въпрос преди 3-4 години щях да кажа, че не искам да приличам на "селска чест", но ето, че времената се менят и вече не излизам без руж. Така, че с удоволствие ще се отдам на тесване на Blush Up.

Беше ми останал още един продукт за избиране и реших да пробвам парфюмите на Essence. По принцип съм доста капризна на тема парфюми, но си казах, лятото идва вземи пробвай нещо ново и така грабнах Like A Day In The Candy Shop.

Освен всички козметични изненади, който получих, получих една много сладурска тетрадка с логото на Essence, цикламена химикалка и флашка пълна с информация за продуктите предлагани от Essence.

Миналата седмица получих за тестване новата спирала на Avon AeroVolume и нямам търпение да я пробвам, защото до този момент съм чела само суперлативи за нея.

Скоро ще ми свърши мицеларната вода и съвсем на време почука на вратата ми куриера на Спиди носещ любимата ми Bioderma Sensibio H20.

Освен на събитието на Essence в четвъртък бях и на една онлайн дискусия, на която имах възможността да си избера книжка за четене. И след не много двоумене си избрах Прокоба от Камила Лекберг. Таман вчера приключих с Гибелен Замисъл и от утре мисля да започна тази книжка.

От както открих ел. четката за зъби ( преди 2г) не искам и да чуя за стандартната четка за зъби! Трябваха ми нови накрайници, но често забравях да си купя или по-точно не ги намирах, но ето, че случайно ги фукусирах в Ремедиум и грабха един комплект 3D White.



10 коментара:

  1. всички продукти са уникални иска ми се всичките да си ги купя още утре :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вече успях да тествам няколко неща и определено не са лоши :)

      Изтриване
  2. Да! Абсолютно всичко изглежда супер! А Есенс са били невероятно щедри. :) Страхотна седмица си имала! Пожелавам ти още много такива! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Супер подаръци си получила. Ще чакам отзиви за гел системата за нокти. Моливът за вежди и на мен ми е много любим :)

    ОтговорИзтриване
  4. Мисля си да взема да пробвам матовите им гланцове, много ми харесват такива формули и изглеждат супер на устните.
    Страхотни продукти, честито!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Матовият гланц не е никак лош, носих го само вендъж, но искам да го понося повечко и ще му спретна една публикация :)

      Изтриване
  5. Аз също много харесвам моливът за вежди! А за подаръците - страхотни са! Пожелавам ти да си ги ползваш със здраве и никой от тях да не те разочарова!
    www.artennviu.blogspot.com

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!