New Goodies ( BG Only) | Temptations By Nina
неделя, 23 март 2014 г.

New Goodies ( BG Only)

Не знам какви бяха вашите планове за уикенда, но аз се отдадох на пролетно почистване и релаксация, определено имах нужда от малко време само и единствено за мен. Което не означаваше, че ще забравя да ви зарадвам с една лежерна неделна публикация. Може би сте забелязали, че неделя е денят на новите покупки, така , че продължавам стремглаво напред.
Не веднъж съм споменавала, че съм от лесно изкушаващите се хора, що се отнася до козметиката, като се замисля се изкушавам за всякакви неща...

След като излезнаха първите суочове на Пролетно-Лятната колекция на OPI - Brazil, бях изкушена от Where Did Suzi's Man-go?, Live.Love.Carnaval, Toucan Do It If You Try. Вече успях да пробвам Toucan Do It If You Try и мога да кажа, че лакът няма нищо общо с цвета от шишето и реално в нета няма снимка, която да е едно към едно с цвета. Но със сигурност моят суоч е в пъти по-реален от любимата ми лакова блогърка The Polishaholic, имайки в предвид, че снимам със "сапунерка" и снимките ми дори не се доближават като качество с нейните, но това е съвсем друга тема.

Имам една изкусителка ( да, Петя за теб говоря), която някак си успява да ме искуши да си купя неща за, които дори не ми е хрумвало. Кога би ми хрумнало, че искам хайлайт под формата на стик, че и на Kiko. Все още не съм ги изпробвала, все пак изчаквам да снимам голяма част от продуктите преди да ги тествам, защото някак си не ми допада да снимам "прояден" продукт. Kiko имат само два хайлайта във формата на стик и разбира се, Нина си е лакома и трябваше да вземе и двата и така се оказах с Kiko Radiant Touch Creamy Stick 100 и Kiko Radiant Touch Creamy Stick 101. Хайлайтовете са с перлен завършек, като номер 100 е златист, а 101 номер е розов.

От пролетната колекция Sea Goddness на China Glaze си бях избрала два пясъка, но за съжаление само China Glaze Sand Dolla Make You Holla беше наличен и избързах да го взема, ако сте пропуснали поста в който говоря за него кликнете тук.

От край време точа "лиги" по печените ружове на Milani, но причината поради, която не съм се сдобила с тях преди време беше , че доставката излиза по-скъпа от ружа и така един руж излиза в рамките на 16-18$, което не е никак малко при наличие , че ружа струва реално 8$ , но ето, че една добра фея реши да направи обща поръчка при, която си поделихме доставката, че и имаше и намаление. Взех си Milani Baked Blush in Coralina и Milani Baked Blush in Berry Amore и в момента съжалявам, че не си взех и Luminoso. Coralina е коралов руж със сребърен шимър, а  Berry Amore керамиден корал със златист шимър.

Признавам си без бой,че пиша този абзац допълнително, но нали съм блонди и забравям.
Та, забравих да споделя за новата си четка на Zoeva. Тя е сравнително ново попълнение в сайта им и е предзначена за по-лесното контуриране на лицето. Четката е с номер 109.
Бях ви споделяла ,че почти всеки месец купувам нещо дребно от Avon, но този път поръчката ми не беше никак дребна.

Червилата от Luxe серията бяха намалени и тъй като бях силно привлечена от опаковката, ох, опаковката е наистина красива. Взех си Avon Luxe Designer Red и Avon Luxe Pink Ruffles. Luxe Designer Red  е истинско червено червило , наситено и разкошно, Pink Rufflesе е по-скоро с динен цвят.

Както знаете Avon пуснаха нова линия с балсамести червила Ultra Color Absolute и просто нямаше начин да не взема поне едно за проба.  Взех си Creamy Melon и Lovely Cherry.  Creamy Melon e с розово-прасковен цвят, докато Lovely Cherry е с цвят магента ( не знам дали съществува този цвят на бг, но ме разбрахте, нали ).

Не знам защо продължавам да си купувам душ-геловете на Avon при наличие, че ги ненавиждам, но ето ,че пак си поръчах два : Winter Cocoon не че зимата не свърши и Be Radiant. Ще се въздържа от описанието на ароматите, защото просто не знам на какво ми миришат.

Кой беше последният продукт, който закупихте? 

8 коментара:

  1. Ох, определено ме изкуши с червилата, особено с тези от новата "балсаместа" серия... цветовете изглеждат разкошно!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей, с удоволствие чета блога ти и много бих се радвала, ако публикуваш снимки на OPI Live.Love.Carnaval, тъй като се двоумя между него и OPI Toucan Do It If You Try. Новите ти покупки са много изкушаващи :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Ани,
      до края на седмицата ще кача и двата лака :)

      Изтриване
  3. Тези стикчета на Kiko изглеждат страхотно! На четката на Zoeva и аз и се точа!
    http://beautylovesbooks.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Днес тествах четката и определеное е must have! Справя се страхотно с контурирането :)

      Изтриване
  4. Аххх, ружовете на Milani!!!! <333
    Страхотни покупки си направила! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Нинка, задобряваш със снимките, направи ми впечатление :))

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!