Catrice Crushed Crystals | Temptations By Nina
неделя, 2 март 2014 г.

Catrice Crushed Crystals

It was a hard day! 
Today I have a new Catrice collection to show you guys. It's a Crushed Crystals collection! This collection brings us 6 new polishes. I pick up only 4. Usually I wouldn't be excited about a collection, but these polishes looks fabulous.
Catrice Crushed Crystal are not a sand polishes for me, the are look more like a regular glitter polishes. The only thing I don't like is the brush!!! For their new polishes, Catrice introduced their new reservoir brush made of natural Natarfil fibres.
Let's jump right into the swatches, shall we?
I used 2 coats for photos below without top coat!


Беше един тежък ден! Не знам как другите блогърки успяват да снимат цяла колекция за само един ден, но е трудно! Играх си над 5 часа да се прелакирвам и да обикалям целия апартамент докато намеря подходяща естествена светлина за да могат снимките да са възможно най-реални, дори котката ми ме взе за луда! 
Ако не знаете от Catrice пуснаха нова серия лакове. Серията се казва Crushed Crystals. Състои се от  6 "пясъчни" лака.  Лаковете от серията са много красиви, но все пак устоях и взех само 4 за проба. И днес ще ви покажа и 4-те. 

Не знам за вас, но при мен вече думата нови пясъци е свързана с отекчение. Страшно много марки пуснаха пясъци и тексчър ефекти на пазара. Или по-точно вече втора или трета година ни заливат с пясъци. Тук искам да поясня, че повечето фирми слагат всички лакове под общ знаменател - ПЯСЪК. Доста често, лаковете не са с ефекта на пясък, а са по скоро брокатени или тип мазилка. Тук искам да уточня, че истинския пясък за мен е това - цък, това е тексчър цък,  а другите са прото брокати дали по-едри или по-ситни, но брокати. Лаковете от серията Crushed Crystals са именно много ситни брокати, с невероятни отблясъци. За малко да забравя да спомена една съществена част - Четката, Катрис не знам какво сте правили с четките, но те изглеждат проскубани!!! Но стига съм говорила, а да преминем към снимките и клипчето. 

PlumDogMillionaire is a purple based polish with pink, blue and purple shimmer in it. 
PlumDogMillionaire е тъмно лилав лак с розов, син и лилав глитър в него. Частичките имат невероятен отблясък. Този лак се очертава като любимеца ми от колекцията.

Shooting Star is a hot fuchsia color with a lot of  pink and magenta shimmer in it.
Shooting Star е изкрящ цикламен лак с безброй розови и цикламено-лилави частички в него.

Stardust is a gunmetal color, actually the base is silver wit a lot of light silver and dark silver shimmer in it.
Stardust е с цвят на хладно оръжие или казано с две думи е сив лак в, който се преплитат светло сребристи частички с тъмно сребристи. Блясъкът отново е зашеметяващ както при всички лакове от тази колекция.

Call Me Princess is a very girly pinky peach base with a lot of golden shimmer in it.
Call Me Princess - този лак е главната причина да посегна към тази колекция! Още от суочовете ми грабна окото. Цветът е много нежен и някак момичешки! Цветът е розово-прасковен с разкошни златисти отблясъци.


Всички лакове освен PlumDogMillionaire покриват идеално на един пласт, но на всички снимки съм с два пласта. В заключение мога да кажа, че това е една от най-бляскавите колекции на, които съм попадала. Всички лакове притежават разкошен блестящ ефект все едно сте си посипали ноктите със захар на кристали , но преди това сте я боядисали. 


4 коментара:

 1. Stardust actually looks very pretty, I haven't notice it before.

  ОтговорИзтриване
 2. Ау, последният изглежда прекрасноо <3
  Girl's temptations

  ОтговорИзтриване
 3. Никога не съм била фен на пясъците и другите които изброй :D Имам няколко такива лака, но никога не посягам да се лакирам с тях.
  P.S. Четвъртият цвят е разкошен :)

  ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!