New Goodies ( BG only)

Здравейте момичета, 

миналата седмица беше пълна с козметични изненади, едни очаквани други неочаквани. Бях решила да си дам малко почивка от пазаруването, но разбира се не успях да устоя на изкушенията по магазините. Даже утре ще снимам и таз седмичните ми нови козметични открития.
Но хайде, стига съм ви говорила, а да ви покажа снимките :) 

В интеренет пространството много се говори за корейските козметични продукти и мога да кажа, че съм доста впечатлена от нещата, които съм изпробвала до момента, все пак да не забравяме Азиатския култ към красотата :) И така след много четене реших и аз най-накрая да се сдобия с така известния унищожител на черни точки - The Face Shop New Zealand Volcanic Clay. 
Голяма част от продуктите за премахване на черни точки всъщност преставляват лентички, които се залепят на засегнатите места, но този продукт е под формата на крем, които се намазва на засегнатите места , чака се да изсъхне и се отстранява чрез отлепяне. Вече имах честта да използвам това Корейско чудо на чудесата ;) и мога да кажа, че не е никак лошо, е няма да ви отърве на 100% от черните точки, но ще премахне около 80-90% от тях. 

По рано през изминалата седмици от Таота ми предложиха да ми изпратят няколко лакчета за проба и както предполагате не им отказах, все пак аз ОБОЖАВАМ лаковете. Всъщност цветовете, които получих бяха изненада за мен и определено мога да кажа, че са се справили доста добре с подбирането им. 
Лакът, който ме впечатли най-много е на Manhattan от серията Playboy Super Nails и носи името Superb Sparkle. Впечатли ме с разкошните си брокатени частици, които ще може да видите съвсем скоро ;) 

От серията Lotus Effect получих Ma MaraIs ( Marais), който вече успяхте да видите тук. 

Друг лак, който много ми хареса или по-скоро ми хареса комбинацията от Manhattan M&Playboy Super Nails Glitter Champion и Chen Yu Vernis Glamour 202, която ще ви покажа още тази седмица. 

Ако помните в миналия си подобен пост ви бях показала коректора на Мейбълин, който взимам за втори път и тъй като не бях успяла правилно да преценя цветът му, ми се наложи да си взема още един коректор, който да е една идея по-тъмен и ето, че се спрях на Catrice Re-Touch Light Reflecting Concealer, който в комбинация с горепосочения коректор върши чудеса. Пробвах да го нанеса и самостоятелно , но ефекта на събрал се коректор под очите веднага ме отказа да го ползвам самостоятелно.

Въпреки, че не вярвам в чудеса реших да си взема отново някои антицелулитен лосион и този път се спрях на Eveline Slim Extreme 4D Diamond Serum. Нещото, което не очаквах от него е, че притежава блестящи частици.

Както сте забелязали на първата снимка присъстват и три не козметични продукта. Да, реших да ви покажа, част от продуктите без, които не мога да живея. Не съм кафеманиачка, даже и кафе не пия или поне не истинско, но без Долче Густо Кортато Макиато не мога да живея , а също така и без чайове, като при чайовете вкусовете ми са разнообразни, харесвам черни, зелени, билкови, плодови...

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

2 коментара:

  1. Забелязах чай Ройбос :))) хах, аз от скоро го пия, обаче ми е доста странен като вкус и го разреждам с прясно мляко :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, малко е странен, но е много полезен :) (както и зеленият чай)

      Изтриване

I Love Your Comments!