Avon True Color, Avon Lip Crayon and make up look with Avon (BG only)


Здравейте момичета , 

тази вечер ще си говорим малко за грима и няколко нови продукта по Българския пазар.

Както може би знаете, голяма част от лятото прекарах на Черноморието ( уви в командировка) и по това време в офиса беше пристигнало едно колетче ( то де да беше само едно) . Много се изненадах когато се прибрах и го отворих, очаквах един продукт , а вътре имаше цяло козметично царство. Тук е момента да благодаря на Avon Bulgaria
Благодаря ви!

Ето и част от козметичните изкушения, които ме чакаха търпеливо в офиса. 

Разбира се още на другия ден пробвах част от изкушенията предоставени ми от Avon


Изпробвах новата им палитра от серията True Color в цвят Berry Love
Самата палитра е решена в много приятни цветове. Те са подбрани така ,че без проблем може да съчетаете, както направих ( снимките на грима се намират в края на публикацията).  Цветовете не са много пигментирани, което ги прави идеални за дневен грим, но ако желаете цветът да е по-пигментиран, просто наслагвайте повече. Лично на мен лекият ефект , който придават ми допада за през деня. 


Издръжливостта им е много добра и не съм забелязала  да избледняват или да се събират в гънките, но имайте в  предвид, че винаги ползвам база. В моя случай ( базата от грима на снимките) ползвах базата за сенки на Avon ( закупена от мен), която през по-хладния период ми върши чудесна работа, а и изравнява добре цвета на клепача. 
Сега идва ред на един много дългоочакван продукт на Avon по, който точех лиги от много време и именно, той беше причината да се свържа с Avon за да ги попитам кога, аджеба ще бъде наличен на нашия пазар. 

Забелязах Avon Lip Crayon в цвят Carefee Coral в един Сръбски блог и това беше любов от пръв поглед. 
В интернет пространството кръжат различни мнения за него, от крайно негативни до крайно позитивни и може би сега се питате какво е моето мнение за него , а може би не. 
За мен този креон е Must Have. Първото нещо, което държа да спомена е, че на нашия пазар се предлагат креони от няколко марки и в повечето случаи те са различават по усещане, пигметност... И тук е момента да ви кажа, че Креонът на Avon, няма нищо общо с така нашумелите креони на Буржоа ( както знаете обожавам техните креони) или Ревлон ( въпреки ,че повече се доближава до тях). 

Avon Lip Crayon е с по-суха текстура, но това в никакъв случай не означава, че се нанася неравномерно на устните ( поне при мен няма такъв проблем). Следователно щом текстурата му е по-суха, то и усещането на устните няма да е "хлъзгаво" и хидратиращо. 
Малко за цветът в, който така неимоверно се влюбих. Предполагам, че името на креонът ви подсказва в какъв цвят е ;) Да, в коралово, но не каквото и да е коралова, а матово коралов цвят с блестящи частички - ох, цигането в мен танцува от радост ;) 
Хайде да видим как стои въпроса с трайността ;) - Трайността му е завидна и веднага се обосновавам с пресен пример: 
Гримът ми беше готов в 08ч. като до 12 ч. вече бях изпила едно средно капучино от Costa ( в картонените чашки) няколко чаши вода, и едно пакетче солетки и цветът стоеше почти не покътнат. В рания следобед около ( 16ч.) изръфах една царевица ( на кочан)  и все още имах червило , сега разбира се цветът се беше по загубил,  но обикновено след една царевица никога червилото не ми е оставало, дори и бледнеещо. 

Мисля, че вече е време да ви покажа и грима с тези 2 продукта. 

Продуктите са ми предоставени от дистрибуторите на марката!

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

5 коментара:

 1. Ще отида на сайта им да видя цените, предполагам че са ти ги изпратили безплатно и затова не си ги включила, но нямаше да е излишно :))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравей, Теди,
   цените не съм слагала защото обикновено, продуктите на Ейвън варират според текущите промоции. Цената на Avon True Color в момента е 10.90лв ( според текущия каталог).
   Avon Lip Crayon ще се предлага в каталог 14 с цена 9.90лв.
   Дано съм ти помогнала :)

   Изтриване
  2. Благодаря ти, аз съм си математичка и като видя нещо трябва да знам цената, за да може веднага в главата ми да защракат сметки доколко е изгодно..

   Изтриване
 2. Прекрасна! <3 И това креончееее <3 Жалко, че не съм в БГ :) И сенките ми изглеждат страхотни :)

  ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!