Avene Eаu Thermale Soothing Moisture Mask | Temptations By Nina
понеделник, 2 септември 2013 г.

Avene Eаu Thermale Soothing Moisture Mask

Здравейте момичета,/Hi girls ( for English scroll down)

Лятято вече си отива, но това не означава, че трябва да пренебрегнем грижите за кожата си. Напротив именно, когато сезоните се сменят, трябва да обърнем по-голямо внимание на кожата си, защото , тя се стресира от резките температурни промени.
Най-лесния начин да успокоим и хидратираме кожата си са маските. Те са бързодействащи и имат свойството да напомпват кожата.  
И затова днес ще си говорим за маската на Авен, която е успокояваща и хидратираща. 
Avene Eаu Thermale Soothing Moisture Mask ни обещава да възвърне блясъка на кожата, да я успокои и хидратира. Звучи обещаващо нали? 

Ще започна с дизайна, който както винаги е типичен за марката. Много изчистен с лек оранжев акцент. Опаковката е удобна, което е много важно за този тип продукти, все пак не искаме да бъркаме с пръсти в маската си, нали?
Консистенцията е богата без да е неприятно мазна. Нещото, което ме учуди е, че го няма онзи типичен аромат, който се среща при почти всички продукт на марката. За съжаление не мога дa ви опиша аромата, но не е натрапчив.


Начин на употреба: Маската се нанася на плътен слой и се оставя да подейства 15 мин, след което излишъка се попива.
Ползвам маската от около 3 седмици и ми харесва.
Обичам да я нанасям след плаж, когато чуствам кожата си силно изсушена от слънчевите лъчи и вечер след като си почистя лицето, като тогава просто си лягам с нея и на сутринта  кожата ми е хидратирана, мека и озарена,
В заключение мога да кажа, че маската се справя чудесно с моята комбинирана кожа, хидратацията е на ниво, успокоява кожата след продължително излагане на слънце и придава онзи здрав блясък на лицето , нали се сещате за какво говоря ;)

Продуктът ми е предоставен от дистрибуторите на марката.
*******************************************************************************
This mask is based on the famous Avene thermal water, which is known for its benefits on sensitive skin. It is a multi-purpose mask, that works in every season and situation. It’s a rich, non-setting mask that is supposed to provide intensive moisturizing and soothing care to dehydrated, overstressed skin. It should be applied generously in a thick layer to dry face and neck. Then, allow to absorb for about 15 minutes before you gently tissue off any excess. You can also finish by spraying a fine mist of Avène Thermal spring water as recommended on the packaging. 
I love this mask, it's leaves my skin hydrated and soft.3 коментара:

 1. Отговори
  1. Здравей, Александрина,
   цената на маската е около 35лв.

   Изтриване
 2. Здравейте aleksandrina4i4a,

  Продуктите на Avène можете да намерите в аптечната мрежа в страната, където можете да получите и консултация, от фармацевт или консултант, относно най-добрата грижа за кожата Ви.
  Препоръчителната цена на маската е 33.30 лв.
  Следете за актуални промоции на страницата на сайта ни http://avene.bg/

  Благодарим на Nina Vasiljevich за прекрасното ревю на успокояващата и хидратираща маска, радваме се, че кожата и е доволна от Avène.

  ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!