Avon True Color, Avon Lip Crayon and make up look with Avon (BG only) | Temptations By Nina
понеделник, 23 септември 2013 г.

Avon True Color, Avon Lip Crayon and make up look with Avon (BG only)


Здравейте момичета , 

тази вечер ще си говорим малко за грима и няколко нови продукта по Българския пазар.

Както може би знаете, голяма част от лятото прекарах на Черноморието ( уви в командировка) и по това време в офиса беше пристигнало едно колетче ( то де да беше само едно) . Много се изненадах когато се прибрах и го отворих, очаквах един продукт , а вътре имаше цяло козметично царство. Тук е момента да благодаря на Avon Bulgaria
Благодаря ви!

Ето и част от козметичните изкушения, които ме чакаха търпеливо в офиса. 

Разбира се още на другия ден пробвах част от изкушенията предоставени ми от Avon


Изпробвах новата им палитра от серията True Color в цвят Berry Love
Самата палитра е решена в много приятни цветове. Те са подбрани така ,че без проблем може да съчетаете, както направих ( снимките на грима се намират в края на публикацията).  Цветовете не са много пигментирани, което ги прави идеални за дневен грим, но ако желаете цветът да е по-пигментиран, просто наслагвайте повече. Лично на мен лекият ефект , който придават ми допада за през деня. 


Издръжливостта им е много добра и не съм забелязала  да избледняват или да се събират в гънките, но имайте в  предвид, че винаги ползвам база. В моя случай ( базата от грима на снимките) ползвах базата за сенки на Avon ( закупена от мен), която през по-хладния период ми върши чудесна работа, а и изравнява добре цвета на клепача. 
Сега идва ред на един много дългоочакван продукт на Avon по, който точех лиги от много време и именно, той беше причината да се свържа с Avon за да ги попитам кога, аджеба ще бъде наличен на нашия пазар. 

Забелязах Avon Lip Crayon в цвят Carefee Coral в един Сръбски блог и това беше любов от пръв поглед. 
В интернет пространството кръжат различни мнения за него, от крайно негативни до крайно позитивни и може би сега се питате какво е моето мнение за него , а може би не. 
За мен този креон е Must Have. Първото нещо, което държа да спомена е, че на нашия пазар се предлагат креони от няколко марки и в повечето случаи те са различават по усещане, пигметност... И тук е момента да ви кажа, че Креонът на Avon, няма нищо общо с така нашумелите креони на Буржоа ( както знаете обожавам техните креони) или Ревлон ( въпреки ,че повече се доближава до тях). 

Avon Lip Crayon е с по-суха текстура, но това в никакъв случай не означава, че се нанася неравномерно на устните ( поне при мен няма такъв проблем). Следователно щом текстурата му е по-суха, то и усещането на устните няма да е "хлъзгаво" и хидратиращо. 
Малко за цветът в, който така неимоверно се влюбих. Предполагам, че името на креонът ви подсказва в какъв цвят е ;) Да, в коралово, но не каквото и да е коралова, а матово коралов цвят с блестящи частички - ох, цигането в мен танцува от радост ;) 
Хайде да видим как стои въпроса с трайността ;) - Трайността му е завидна и веднага се обосновавам с пресен пример: 
Гримът ми беше готов в 08ч. като до 12 ч. вече бях изпила едно средно капучино от Costa ( в картонените чашки) няколко чаши вода, и едно пакетче солетки и цветът стоеше почти не покътнат. В рания следобед около ( 16ч.) изръфах една царевица ( на кочан)  и все още имах червило , сега разбира се цветът се беше по загубил,  но обикновено след една царевица никога червилото не ми е оставало, дори и бледнеещо. 

Мисля, че вече е време да ви покажа и грима с тези 2 продукта. 

Продуктите са ми предоставени от дистрибуторите на марката!

5 коментара:

  1. Ще отида на сайта им да видя цените, предполагам че са ти ги изпратили безплатно и затова не си ги включила, но нямаше да е излишно :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Теди,
      цените не съм слагала защото обикновено, продуктите на Ейвън варират според текущите промоции. Цената на Avon True Color в момента е 10.90лв ( според текущия каталог).
      Avon Lip Crayon ще се предлага в каталог 14 с цена 9.90лв.
      Дано съм ти помогнала :)

      Изтриване
    2. Благодаря ти, аз съм си математичка и като видя нещо трябва да знам цената, за да може веднага в главата ми да защракат сметки доколко е изгодно..

      Изтриване
  2. Прекрасна! <3 И това креончееее <3 Жалко, че не съм в БГ :) И сенките ми изглеждат страхотни :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!