Golden Rose Sexy Black Mascara


Здравейте момичета ;)

Как сте?
Днес ще си говорим за миглите и спиралите, упс спиралата.
Всички ние искаме да я има - идеалната. Да удължава, да придава обем, да е наситено черна , да не слепва миглите, да се почиства лесно , да не се рони ... ееееее такова чудо все още не е измислено не зависимо дали говорим за спирала от 3 лв или от 60лв. :( 

Ако случайнo  откриете кадилака  на спиралите по гореописаните изисквания то споделете това велико откритие с мен.

Sexy Black Mascara притежава доста от качествата на хубавата спирала. 
Тя придава страхотен обем  и наситено черен цвят на миглите . 
Не се рони или поне на мен досега не ми се е случвало , а също така не ми се е и размазвала под очите.
С две думи -  Харесва ми


Сега за опаковката тук вече от Голден Роуз са се постарали. Спиралата идва в една много красива розова туба с дантела на гърба.

Но ако отклоним поглед от опаковката и отворим спиралата ще видим, че четчицата е много интересна .  Тя е доста тънка в началото , а в края си образува една топка.

При първото нанасяне ще се чуствате странно , но след 2-3 опита ще свикнете с четчицата.

Успяхте ли да пробвате спиралата?
Продуктите в тази публикация са ми предоставени от Golden Rose!


Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

4 коментара:

 1. Имтересна ми е тази спирала и бих я пробвала. По въпроса с идеалната спирала за мен Mac opulash покрива тези критерии. Харесвам големите четки и държа да са от тези с косъмчетата, а не гумените. Туша и е леко матово черно и не се е размазвала никога при моите ужасно мазни клепачи. Махах я с водоустойчивия дегримьор на Лореал и интересното е, че не пада супер много продукт, седи някак на прашинки, трябва да се види малко е сложно за обяснение. Бързо се отстранява. Ще я купя пак и я препоръчвам на всеки. Сега експерементирам с други спирали, за да открия друга добра, като нея, а да задоволя любопитството си :)

  ОтговорИзтриване
 2. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 3. Най-добрата ми приятелка си е купила точно тази спирала и миглите и са невероятни,опаковката е наистина уникално сладка подхожда на името си :)

  ОтговорИзтриване
 4. След толкова хвалби няма как да не я пробвам, особено на тази цена. Не съм фен на силиконовите четки, но пък съм отворена за приятни изненади :)

  ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!