Golden Rose Sexy Black Mascara | Temptations By Nina
понеделник, 3 декември 2012 г.

Golden Rose Sexy Black Mascara


Здравейте момичета ;)

Как сте?
Днес ще си говорим за миглите и спиралите, упс спиралата.
Всички ние искаме да я има - идеалната. Да удължава, да придава обем, да е наситено черна , да не слепва миглите, да се почиства лесно , да не се рони ... ееееее такова чудо все още не е измислено не зависимо дали говорим за спирала от 3 лв или от 60лв. :( 

Ако случайнo  откриете кадилака  на спиралите по гореописаните изисквания то споделете това велико откритие с мен.

Sexy Black Mascara притежава доста от качествата на хубавата спирала. 
Тя придава страхотен обем  и наситено черен цвят на миглите . 
Не се рони или поне на мен досега не ми се е случвало , а също така не ми се е и размазвала под очите.
С две думи -  Харесва ми


Сега за опаковката тук вече от Голден Роуз са се постарали. Спиралата идва в една много красива розова туба с дантела на гърба.

Но ако отклоним поглед от опаковката и отворим спиралата ще видим, че четчицата е много интересна .  Тя е доста тънка в началото , а в края си образува една топка.

При първото нанасяне ще се чуствате странно , но след 2-3 опита ще свикнете с четчицата.

Успяхте ли да пробвате спиралата?
Продуктите в тази публикация са ми предоставени от Golden Rose!


4 коментара:

  1. Имтересна ми е тази спирала и бих я пробвала. По въпроса с идеалната спирала за мен Mac opulash покрива тези критерии. Харесвам големите четки и държа да са от тези с косъмчетата, а не гумените. Туша и е леко матово черно и не се е размазвала никога при моите ужасно мазни клепачи. Махах я с водоустойчивия дегримьор на Лореал и интересното е, че не пада супер много продукт, седи някак на прашинки, трябва да се види малко е сложно за обяснение. Бързо се отстранява. Ще я купя пак и я препоръчвам на всеки. Сега експерементирам с други спирали, за да открия друга добра, като нея, а да задоволя любопитството си :)

    ОтговорИзтриване
  2. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Най-добрата ми приятелка си е купила точно тази спирала и миглите и са невероятни,опаковката е наистина уникално сладка подхожда на името си :)

    ОтговорИзтриване
  4. След толкова хвалби няма как да не я пробвам, особено на тази цена. Не съм фен на силиконовите четки, но пък съм отворена за приятни изненади :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!