Manhattan Highlighting Powder | Temptations By Nina
понеделник, 23 юли 2012 г.

Manhattan Highlighting Powder


Hi girls ;)

I found this highlighting  powder accidentally when I was searching  presents for my friend's birthday.

Packaging:
- This highlighting powder come in a plastic case. On the lid Manhattan logo and product name is printed.

Product:
 - The texture is soft and silk and they blend very easy.

Now about the colors:
- They are a soft subtle pinky-beige in the middle, a deep golden and a deep bronze.
All colors are shimmery and if you afraid to applied to you cheekbones you can use it as eye shadows ;)
L-R: 1 color, 2 color, 3 color , all together

Price: 6E / 7.5$
with flash

Здравейте момичета ;)

Първо искам да кажа ,че много се радвам че в Лили започнаха да продават продуктите на Manhattan. Още от ученическите ми години това беше най купуваната марка от мен, определено ми беше любима особено ФДТ и пудрите. Известен период от време не бях в България и след като се завърнах забелязах колко трудно ми беше да открия продуктите от тази марка , единствено в Бонжур успях да ги мерна , но след като веригата затвори , бяха почти не откриваеми ( намирах на няколко места , но не беше целият асортимент от продукти).
Когато отидох на рекламния щанд на Manhattan започнах да се чудя какво ли да си купя , стори ми се излишно да си купувам ФДТ, пудра или спирала тъй като си имам няколко , но пък хайлайтъри почти нямам (обмислям в скоро време да си поръчам така изветните хайлатъри на Бенефит ).  Тук е момента да си принзая ,че  преди да си го взема попаднах на публикация за него в блога на Silva Makeup Zone така че нямаше място за колебание, но да не Ви отегчавам с общи приказки ;)

Опаковката:
- Тук от Manhattan са се изложили. Опаковката изглежда супер евтина , а на допир дори е по ужасяваща. Според мен е направена от възможна най евтината пласмата . Отгоре разбирасе е отпечатано логото на фирмата и името на продукта.

Продукта:
- Консистенцията е мека, нещото което не ми харесва е ,че се разпрашва страшно много.

Сега малко за цветовете:
- Цветовете са златисто, нежно розово-бежово и бронзово. Тук е момента да споделя ,че продукта е доста лъскав и не е препоръчително да се прекалява с количеството.
Разбира се може да ползвате по отделно цветовете или смесени, както аз ги ползвам, но ако решите да ползвате моя вариант  може би е добре да имате поне лек тен на лицето , тъй като се получава доста златист цвят , който (според мен) не би отивал на една порцеланова кожа. Ако кожата Ви е бяла бих препоръчала да ползвате само средния цвят (розовеникавият ).

Една хитринка от мен – ако цветовете са Ви прекалено бляскави  за  да ги нанасяте на скулите то може да ги ползвате за сенки .
Цена : 12 лв 

Това беше от мен , надявам се да съм Ви била полезна.

2 коментара:

  1. И аз ги ползвах за сенки предимно, или за малко блясък на деколтето. Но тази пудра си замина почти неизползвана. БТВ, един ден ме хванаха лудите и хванах гъбичката, която беше в чекмеджето на кутията и с нея си наклепах цялото лице - станах като тенекиения човек от Магьосника от Оз :D Мислех си за еидн Хелоуин да се направя така, ама си остана...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хихи . било е само за снимка :P
      То и аз направих нещо подобно, само че с хайлайтъра на Констанс Карол, който не е чак толкова лъскав и гледката беше комична :D
      че и нямах време да си изчистя лицето и отгоре сложих стандартна пудра малко да заглади положението :D

      Изтриване

I Love Your Comments!