Manhattan Highlighting Powder


Hi girls ;)

I found this highlighting  powder accidentally when I was searching  presents for my friend's birthday.

Packaging:
- This highlighting powder come in a plastic case. On the lid Manhattan logo and product name is printed.

Product:
 - The texture is soft and silk and they blend very easy.

Now about the colors:
- They are a soft subtle pinky-beige in the middle, a deep golden and a deep bronze.
All colors are shimmery and if you afraid to applied to you cheekbones you can use it as eye shadows ;)
L-R: 1 color, 2 color, 3 color , all together

Price: 6E / 7.5$
with flash

Здравейте момичета ;)

Първо искам да кажа ,че много се радвам че в Лили започнаха да продават продуктите на Manhattan. Още от ученическите ми години това беше най купуваната марка от мен, определено ми беше любима особено ФДТ и пудрите. Известен период от време не бях в България и след като се завърнах забелязах колко трудно ми беше да открия продуктите от тази марка , единствено в Бонжур успях да ги мерна , но след като веригата затвори , бяха почти не откриваеми ( намирах на няколко места , но не беше целият асортимент от продукти).
Когато отидох на рекламния щанд на Manhattan започнах да се чудя какво ли да си купя , стори ми се излишно да си купувам ФДТ, пудра или спирала тъй като си имам няколко , но пък хайлайтъри почти нямам (обмислям в скоро време да си поръчам така изветните хайлатъри на Бенефит ).  Тук е момента да си принзая ,че  преди да си го взема попаднах на публикация за него в блога на Silva Makeup Zone така че нямаше място за колебание, но да не Ви отегчавам с общи приказки ;)

Опаковката:
- Тук от Manhattan са се изложили. Опаковката изглежда супер евтина , а на допир дори е по ужасяваща. Според мен е направена от възможна най евтината пласмата . Отгоре разбирасе е отпечатано логото на фирмата и името на продукта.

Продукта:
- Консистенцията е мека, нещото което не ми харесва е ,че се разпрашва страшно много.

Сега малко за цветовете:
- Цветовете са златисто, нежно розово-бежово и бронзово. Тук е момента да споделя ,че продукта е доста лъскав и не е препоръчително да се прекалява с количеството.
Разбира се може да ползвате по отделно цветовете или смесени, както аз ги ползвам, но ако решите да ползвате моя вариант  може би е добре да имате поне лек тен на лицето , тъй като се получава доста златист цвят , който (според мен) не би отивал на една порцеланова кожа. Ако кожата Ви е бяла бих препоръчала да ползвате само средния цвят (розовеникавият ).

Една хитринка от мен – ако цветовете са Ви прекалено бляскави  за  да ги нанасяте на скулите то може да ги ползвате за сенки .
Цена : 12 лв 

Това беше от мен , надявам се да съм Ви била полезна.

Нина Васиљевић

I’m Nina. I’m living in Sofia,Bulgaria. My blog is the place for inspiration about make up, polishes, fashion, lifestyle and other stuff that I’m interested in. Hope you enjoy it as much as I enjoy writing it!

2 коментара:

 1. И аз ги ползвах за сенки предимно, или за малко блясък на деколтето. Но тази пудра си замина почти неизползвана. БТВ, един ден ме хванаха лудите и хванах гъбичката, която беше в чекмеджето на кутията и с нея си наклепах цялото лице - станах като тенекиения човек от Магьосника от Оз :D Мислех си за еидн Хелоуин да се направя така, ама си остана...

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Хихи . било е само за снимка :P
   То и аз направих нещо подобно, само че с хайлайтъра на Констанс Карол, който не е чак толкова лъскав и гледката беше комична :D
   че и нямах време да си изчистя лицето и отгоре сложих стандартна пудра малко да заглади положението :D

   Изтриване

I Love Your Comments!