Стягаща интензивна 2-фазна терапия на Lavera | Temptations By Nina
неделя, 5 януари 2020 г.

Стягаща интензивна 2-фазна терапия на Lavera

Обичам да гледам снега през прозореца, но за съжаление се налага да усетя смразяващия студ и да се боря да остана на крака минавайки покрай заледените участъци около моя блок. Но преди да се приготвя за войната атака искам да си поговорим за една от любимите ми теми, а именно темата за кожата. Знаете, че в блога ми не разискваме детайлно съставите на козметичните продукти, тази тема ще я оставя на професионалистите в тази област, а аз просто ще отбележа какъв точно ефект виждам от продуктите, които ползвам и как моята кожа ги приема. 


Каква точно трябва да е кожата за да я наречем "хубава"! За всеки може би този термин означава различно нещо и доста често се бърка с добре замаскирана кожа. 
За мен хубавата кожа е тази, която е хидратирана, подхранена, еластична и "блестяща". Опитвам се всеячески да запазя кожата си в добро състояние, но не винаги успявам, има дни в които се будя с "повехнала" кожа, раздразнена или свръх изсушена, за което отчасти виня климатика си. Но има дни в които се будя с "perfect skin" и веднага се залавям да анализирам на какво се дължи за да мога да спазвам златната формула. 


Забелязвам, че през по-студените месеци, кожата ми се нуждае от терапии и вече успях да открия две, които ми действат много добре. Първата терапия може да откриете като кликнете тук, а за другата ще Ви разкажа днес.

Имах удоволствието да тествам новата седем дневна двуфазна интензивно стягаща терапия на Lavera (клик), обогатена с масло от каранджа, масло от ядки на праскова, арганово масло и маслоразтворимият елемент на зеления лифтинг комплекс, който всъщност е иновативната съставка в тази серия. 
Тази серия обещава да стимулира естествения процес на кожата да произвежда колаген, като видимо изглажда кожата, намалява дълбочината на бръчките и я дарява с мекота. Двуфазната терапия съдържа 7 ампули за интензивна терапия, която може да бъде прилагана по два начина. Първият и препоръчителен за първи курс е да се използва по една ампула на ден, а вторият като поддържаща терапия е да се използва една ампула седмично. 
За себе си избрах да ползвам терапията всяка вечер за да мога да преценя дали има ще има видим ефект от нея. Още на първата сутрин усетих кожата си дълбоко хидратирана, което обикновено се случва ако съм успяла да пия достатъчно вода поне няколко дни под ред. След 7 дневната терапия не само усещах, но и виждах, че кожата ми е доста "по-сочна", умореният ми вид беше започнал да изчезва и дори климатикът не успяваше да "умърлуши" кожата ми. 
Важно е да спомена, че когато нанасяте терапията на лицето, тя не попива веднага, а остава лек "влажен" слой на кожата, който изчезва след като нанесете останалата си вечерна грижа. Понякога сутрин се събуждах с лек "лъскав" филм на кожата, който не усещах неприятно или мазно. 
Със сигурност през по-студените месеци ще добавя двуфазната стягаща терапия на Lavera в грижата си, като смятам да я използвам един път месечно. 


PR SAMPLE

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!