Последните щрихи на 2017 | Temptations By Nina
събота, 30 декември 2017 г.

Последните щрихи на 2017

Новата година чука на вратата ни, а ние все още не знаем готови ли сме да се сбогуваме с 2017 година. През 2017 имахме приятни и не чак толкова приятни мигове, запознахме се с нови хора с други се разделихме, преоткрихме...
Имаме още 24 часа до 2018 и сега е точният момент да:


1. НАПРАВИМ РАВНОСМЕТКА
Замислете се за хубавите моменти с които искате да запомните 2017. Да, много са... започнахте да се усмихвате... виждате ли каква незабравима година е била. 
Освен с хубави моменти, годината е била изпълнена и с неща които не сте успели да осъществите, навярно сте правили грешки, искало Ви се е да върнете времето назад и да постъпите по-различен начин. Замислете се, какво бихте искали да промените и го направете през 2018. Не оставяйте лошите моменти да помрачат новата година. 

2. НОВОГОДИШНИ ЦЕЛИ
Всяка година на 01.01.... сядам пред лаптопа и подготвям целите си. Много е важно тези цели да са осъществими и да сте съсредоточени върху тях. Признавам си не успявам да осъществя всичките ми новогодишни обещания, за някои от тях ми трябваха 2-3 години за да ги постигна, но успях. Сега е точният момент да видите кои новогодишни обещания изпълнихте и кои трябва да прехвърлите за предстоящата година. 
п.с. Очаквайте до няколко дни Новогодишните ми цели 


3. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ
Представете си каква искате да е 2018 година за вас. Направете си папка на лаптопа/компютъра/телефона и съберете вдъхновяващи снимки на нещата които искате да Ви се случат. Така всеки път когато отворите папката си ще се мотивирате да изпълните всяко начинание и то ще Ви се стори, че е на една ръка разстояние.


4. ПОЧИСТЕТЕ
Да, знам, че това е последното нещо, което искате да направите през последните 24 часа от 2017 година, но по този начин ще посрещнете Новата година на чисто в преносния и буквален смисъл. Изхвърлете ненужните неща, подредете секцията, сменете спалното бельо. Добавете някой нов детайл у дома, дори това да е само една нова ароматна свещ. 

5. ПОГЛЕЗЕТЕ СЕ
Какво по-хубаво от това да се поглезим точно преди настъпването на Новата година. Вземете топла вана, ексфолирайте кожата, направете си маска, погрижете се за крачетата и ръцете си. 
Бъдете дръзки заложете на наситено червен лак или бляскав маникюр. Оставете нюд лаковете за ежедневието Ви, на Нова година трябва да блестите. Заложете и на ярко червило или блестящ грим. 

Весело посрещане на Новата Година!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

I Love Your Comments!