Wycon Cosmetics | Temptations By Nina
вторник, 16 юни 2015 г.

Wycon Cosmetics

Какво по зареждащо от доза кофеин и малко грим. 
Мислех да отложа днешния пост във времето, но след като се прибрах и видях, че очната ми линия не е помръднала цели 12 часа въпреки ужасната жега. Целият ми грим е изчезнал в небитието, но тя - очната линия си седи перфектна както когато я нанесох. 
В началото на месеца бях поканена на откриването на магазин Wycon Cosmetics в Мол Сердика, но за мое огромно съжаление не успях да присъствам. След няколко дни в офиса ми пристигна Gift Card на стойност 50 лева за което искам да благодаря на чудесния екип на Wycon Cosmetics. 

Wycon Cosmetics е италианска марка за козметика, която ценово се доближава до Kiko Cometics. Продуктовата гама на Wycon е много богата. В магазина може да намерите всякакви козметични продукти във всеки цвят, който ви дойде на ум. 
Когато посетих магазина имах чувството, че се намирам в рая. Не знаех на къде да се обърна отвсякъде погледа ми биваше привлечен и просто не знаех къде да застана и какво първо да разгледам. Добре, че с мен беше една приятелка, която ми вливаше здрав разум и успях да си тръгна само с  няколко продукта.
Както споменах продуктовата гама на Wycon е много богата от към текстури и цветове, което допълнително ме затрудни при избора. Все пак успях да се спра на няколко продукта за които ще ви разкажа. 
Започвам първо с Wycon Make It Glitter Eye Liner в цвят Purple. Очната линия ме впечатли със страхотната си пигментация и финно смляните частички, които придават много свеж и загадъчен вид. Другото нещо което страшно много ми хареса е трайността й. 
Днес я поставих в 08:00ч. в момента е 21:38ч. и тя не е помръднала. Все едно съм я нанесла преди малко, останалата част от лицето ми вече няма и помен от грима, който нанесох, но очната линия си е там - просто УАУ. Със сигурност ще  разгледам и останалите 3-4 цвята. Единственият минус, който отбелязвам е, че попаднели във водната линия люти много силно. Цената на очната линия е 11,90лв. 

Друг продукт, който успях да пробвам и да харесам е Wycon Double Impact MattioneDuo в цвят 05 Blu Di Persia Perlato/Viola Perlato. Моливът е двоен и от едната страна е син с невероятни сини блясъчета, а от другата е лилав с лилавеникаво сребристи отблясъчета. Отново пигментацията е  много добра, текстурата на молива е мека, без да е мазнееща, както примерно при моливите на Impala. Трайността отново е много добра, но не колкото на очната линия. Единственият минус, който отбелязвам е че е необходимо да се подострят страните. Цената на дуо молива в 13,90лв.

Петя да знаеш, че като видях Wycon Make It Lasting Color Stick Eyeshadow в цвят 10 Sapphire веднагически се сетих за теб. Цветът е много интересен не е син, не е и лилав, а е нещо между двата цвята, може бих го определила като сапфир с лилав отенък. Много красив и необичаен цвят, който нямам в колекцията си. Сенката е под формата на автоматичен средно дебел молив. Нанася се много лесно и цветът е силно пигментиран. Все още не съм го тествала и не мога да кажа как се държи върху окото. Цената на сенката е 13,90лв.

От изветно време исках да си взема ново матово червило, но в по-ярък цвят и си харесах Wycon Matt Sublime в цвят 609. Както самото му име подсказва червилото е матово, но в никакъв случай не изсушава устните, разбира се не ги й хидратира. Завършекът му е много красив и не се събира в линийките на устните, което доста често се случва с матовите червила. Цветът отното е пигментиран, а като трайност не съм засичала дали издържа 8 часа, но определено се задържа на устните и избледява постепенно. Цената му е 7,90лв.

Остана най-забавната и лъскава част. Може би се чудите какво по-лъскаво мога да ви покажа при наличие, че до сега си говорехме за продукти с бляскави частици, е има и по-лъскави продукти, които са за по-смелите. 

Обичам печените сенки с безбройните частички в тях и просто нямаше как да ги подмина, а и консултантката, която ме облужваше разбра за афинитета ми към бляскавото и определено успя да ми покаже сенка пред която онемях. Мисля, че дори си забравих името докато гледах безбройните частички - приятелката ми ме обяви за луда. И така стига съм ви баламослава а да ви покажа какво си взех. 

Взех две печени сенки от серията Wycon Baked Eye Shadow Melange в цвят 215 ( о боже мой ) и 216. Може ли вместо да ви ги описвам да възкликна с УАУ! Цвят 215 в опаковката е бял с безброй пастелни жилки и холо частички, пренесен на клепача-ръката се получава много красив бял перлен цвят с безброй финно смляни и силно блещукащи частички - мога да гледам този ефект цял ден и няма да ми омръзне. 

Цвят 216 е по-скучен спрямо събратя си. Той е с черна осново и холо частичките в топлата гама. Все още не съм имала възможността да ги тествам на окото, но много скоро мисля да го направя и да заснема един грим с тях. Цената на сенките от Baked серията е 11,90лв. за брой.

Обичам лилавите сенки, а когото са в комбинация с нещо блещукащо просто трябва да ги имам. Избрах си сенките от серията Wycon Tiger Lux в цвят 403. 

При тези сенки частичките са една идея по-бледи и не толкова лъскави. Цената им е 13,90лв.

След толкова блещукалки мисля, че е ред да ви покажа и едни матови сенки, нали така!
Взех си Wycon Ombretto eye Shadow в цвят 09. Сенките определено са матови с много леки и едва забележими миниатюрни частички.

Като текстура се усещат една идея по-мазни от предните и ми изглеждат доста пигментирани. Отново не съм ги тествала и съвсем скоро ще си говорим на дълго и на широко за тях. Цената им е 8,90лв. 

Цялостното ми впечатление от магазина е много добро, консултантката която ме облужи беше много мила и усмихната. Магазинът е много добре зареден и нямаше липсващи артикули. Определено ако сте фенове на декоративната козметика, то задължително се отбийте и мисля, че няма да съжалявате. Цените както споменах са много достъпни, продуктите, които съм тествала са с много добро качество и не отстъпват на по-скъпите си събратя. 

Част от продуктите са закупени с gift card на стойност 50лв, а останалата част от продуктите са заплатени от мен!

7 коментара:

  1. Цветовете в сайта (ако е възможно да се поръчва от сайта) отговарят ли на действителността?
    Жестоко са се изкопирали с Кико наистина :д

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доколкото виждам са близки, но не си отговарят на 100% :) Скоро ще пуснат и БГ вариант на сайта и тогава ще могат да се поръчат, но не мисля, че ще проблем ако ги помолиш да ти изпратят няколко неща с наложен платеж по куриер.

      Изтриване
  2. Много ме грабнаха, страхотно представяне. Ще ги пробвам с удоволствие ако някой ден успея да се добера до магазина им.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, Жени.
      Задължително ги посети, когато си идваш в БГ имат и няколко интересни палитри от новата колекция предимно в нюд гамата - която ми е любима <3

      Изтриване
  3. Уха, страхотни продукт! Определено ще се ходи до магазина им :)

    ОтговорИзтриване
  4. Уау! Влюбих се в това червило!
    Трябва да се отиде! Чудесен избор :)

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!