New Goodies ( BG only) | Temptations By Nina
петък, 25 октомври 2013 г.

New Goodies ( BG only)

Здравейте момичета, 

предния път видях , че този тип постове ви харесват и затова подготвих още един :) 
Миналият петък, както си седях в офиса колежката ми ме извика да ми каже, че има пратка за мен, което много ме учуди, защото нямах спомен да съм поръчвала нещо. И така отидох да се разпиша на пратката и любопитно отворих колетчето и въздъхнах - УАУУУУ, вътре ме чакаха безброй цветни тубички от, които се носеха благоухани аромати. Предполагам, вече запалих поне леко любопитството ви, нали?
Хайде няма да съм лоша и ще ви кажа какво се криеше вътре ;) 

Вътре се спотайваше сравнително новата маска на Kerastase Cristalliste Luminous Perfecting, сравнително новият балсам и шампоан на L'oreal Professionnel от серията Mythic Oil Souffle D'or и шампоан и оформящ гел на Matrix от серията Heat Resist

Всички продукти ухаят страхооотно, но погледът ми не можа да се отмести от блестящите в златисто частици в  балсама и шампоана от серията Митик оил. 

Очният ми крем на Estee Lauder за съжаление свърши и си помислих, че точно сега е моментът да си взема списание Грация, която вървеше с околоочен крем на Decleor - Expression De L'Аge. Не съм фенка на Decleor и според мен техните продукти не си заслужават цената, но пък за 7.95лв. как да не се изкуша :)

Преди време попаднах на OPI Underneat The Mistletoe в блога на Стефи и буквално се влюбих от пръв поглед. Лакът беше поръчан в рамките на 5 мин. и вече е в моите ръчички и ще кажа само едно - ПРЕКРАСЕН Е!

На 23.10.2013г. имах удоволствието да присъствам на представянето на два напълно нови продукта на Avene, които ще се предлагат от другия месец на пазара. Представянето мина много добре и завърши с шампанско и сладки приказки с колежките - блогърки. Като комплимент от Avene получих новата им спирала за чуствителни очи Couvrance в кафяв цвят ( отдавна се каня да пробвам кафява спирала и ето, че тя ме намери ) и новият им крем YstheAL, който се бори с появата на първите бръчки. 


4 коментара:

  1. Ох, какви хубави придобивки. Размечтах се!! Днес и аз си взех два лака от тази колекция, този дори не го бях загледала, но сега като видях и блога, който го е показал, направо няма как да пропусна и аз тази покупка.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Жени ;)
      Лакът наистина е страхотен и ако харесваш желета си го вземи непременно!

      Изтриване
  2. Страхотни покупки.Лакът е уникален.Бих искала да попитам от къде си купувате лакове от тази колекция на OPI, защото аз все още не съм я срещала по търговските обекти, а съм си харесала много бъдещи покупки.Благодаря. Блогът ти е страхотен и с удоволствие се съветвам с него преди шопинг.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ани, благодаря за милите думи :)
      Лаковете от тази колекция все още не са налични в България ( за съжаление при нас винаги се бавят новите колекции), но могат да бъдат закупени от www.ebay.com

      Изтриване

I Love Your Comments!