December Faves | Temptations By Nina
събота, 5 януари 2013 г.

December Faves

Hi girls
I know December is gone but i want to share with you my December faves.
Здравейте момичета
знам ,че мъничко закъснях с тази публикация, но все пак реших да споделя с вас любимите ми продукти за месец Декември.

1. Balea Young Dush - Hutten Zauber : It's smells as sweet apples
Това е един чудесен душ-гел, който мирише на захаросани ябълки. По принцип не съм голяма фенка на продуктите на балея, но този душ гел както и още няколко няма как да подмина. Измива сравнително добре, но за съжаление аромата не остава по кожата, а лосион със същия аромат не успях да намеря .
Цената на продукта е около 3-4лв

2. Bilka hydrating face gel : I love Love Love this product . It's smells as a cucumber with melon. Lives your skin very soft. I used every morning and night.
Ето още един продукт , който исках да включа много отдавна в този тип публикации, но не бях правила отдавна такива. Това е измиващия  гел за лице на билка. Мирише предимно на краставица с едва доловими нотки на пъпеш. Измива доста добре лицето и не дразни очите (в последно време с него си свалям спиралата). Сега как се справя с пълен арсенал от грим - добре, но аз на тази тема съм малко по взискателка и за мен няма тоалетно мляко, гел за лице и произволните с които да се чуствам чиста, но това е друга тема (ако имам грим на лицето си винаги след тези продукти ползвам скраб за да премахнат и последната частица от грима).
Цената му е около 2-3лв

3. Yoghurt of Bulgaria - hand cream : Really this is the best hand cream for me. This is 3 package . It's smells very freshly and leaves your hand so soft and hydrated .
Ето го и крема номер 1 за мен. Това ми е 3 опаковка и ще продължавам да го купувам. Оставя ръцете ми деликатни парфюмирани, много меки и хидратирани. За Коледа подарих на всичките си колежки по едно кремче и те споделиха,че много им харесва. Ароматът е сладникаво-свеж  Даже докато пиша мнението си се намазах :D
Цена- 2.50 лв

4. Gucci - Flora : actually i can't describe the smells but is one of my favorites perfume.
За съжаление съм доста боса в описанието на парфюми , така че няма да се опитвам да ви заблуждавам , само ще спомена ,че това е един от любимите ми парфюми.

5. MAC - Whisper of Gilt : I love this highlighter, it's gold metallic color and it's super sparkly.
Ох, ох, ох какво ли не преживях докато се сдобия с него, първо пробвах от Катар след което от Англия и накрая когато се бях отказала ми подшушнаха, че е дошъл в България, да не споменавам какъв спринт направих от Центъра до мола на Цариградско. Хайлайта е с доста силен златиско-металически ефект, но седи прекрасно. Ползвам го почти всекидневно.
Цена - 60лв

6. MAC Pro Longer Lipglass - Boundlessly beige - it's a clear gloss with gold and silver shimmer.It's perfect for every day.
Този гланц е от серията , която обещава да се задържи на устните ви 6 часа. Определено се задържа доста дълго спрямо останалите гланцове, но 6 часа не или може би, би издържал 6 часа ако не гризях постояно солети и не пиех разни напитки. На устните седи безцветен с леки отенъци, перфектен е за всеки ден, но консистенцията е малко лепкава.
Цена му е около 37-45лв

7. Revlon Colorburts lip butter - red velvet : It's a deep red color and it's perfect for winter.
Както знаете тази серия на ревлон не са просто червила те са и балсами. Едно от най носените червила от мен през този месец е именно red velvet. В себи си съдържа качеставата на балсам червило и лек гланц. Цветът е наистина доста наситен,а усещането върху устните е приятно.
За съжаление този продукт все още не може да се намери по нашите ширини, но ако сте фен на онлайн пазаруването тогава ибей ще ви помогне да се снабдите с този лип бутер .

Това беше от мен, надявам се този тип публикации да ви допадат и ако желаете да продължвам с тях ми кажете ;)

4 коментара:

  1. Продължавай с този тип публикации, разбира се! Ето, няма начин да не пробвам крема за ръце, само подскажи моля те дали мирише на рози!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много лек едва доловим аромат на рози усещам , но винаги преди да го купиш може да го помиришеш ;)

      Изтриване
  2. Бъди по-продуктивна към публикации и продължавай смело да пишеш :-)
    И аз много харесвам Flora!

    ОтговорИзтриване

I Love Your Comments!